2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان شیاف گذاشتم

بقرآن  شیاف برا تب ۳۹ جواب نیست

میگم همین چند شب پیش خطر از بیخ گوشم رد شد خدا بچم و دوباره بهم داد

پاشو گناه داره

زنگ بزن اورژانس بگو شرایط و بگو هول کردم کاری از دستم برنمیاد بیایید

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

اگه گلاب داری تو‌خونه با پنبه روی پیشونیش و پشت گوشش کف دستش کف پاهاش پهلوها گلاب بکش...نه خیلی که خیس خیس بشه نم نم بزن ..چندین بار انجام بده... برا پاشویه آب ولرم‌و‌نمک قاطی کن یه دستمال پارچه تمیز هم خیس کن ابش بگیر نم داشته باشه بزار روی پهلو هاش یکی هم کف سرش و‌پیشونیش..... روغن حیوانی محلی داری بزن پیشونیش و‌کف دستش

عزیزمخسته شدی مامان قشنگمحق داریمریضی بچه‌ها خیلی بدهشیاف بذار،لباسش رو کم کن،دستمال نمدار بذار روی ...

از دیشب شروع شد اره شیاف تبشو انداخت بعد معذرت میخام شکمش کار کرد کلا تبش قطع شد شامم نخورده بود ساعت سه شب شامشو دادم تا صبح هی بیدار شدم چک کردم یکم بالا رفت باز پاشویه اینا کردم امروز ساعت چهار دکتر میبرم. بچه من خیلی ضعیفه آلرژی داره همینطوری کلا اشتها نداره موقع مریضیش کم میارم واقعا😞

بقرآن شیاف برا تب ۳۹ جواب نیستمیگم همین چند شب پیش خطر از بیخ گوشم رد شد خدا بچم و دوباره بهم دادپا ...

عزیزم دیشب اماده شدیم راه بیفتیم شوهرم گفت باز تبشو بگیر پایین تر اومده بعد معذرت میخام شکمش کار کرد کلا تبش قطع شد شکر خدا... امروز میبرم دکتر

هیچی بردم گفت ویروسه. پنج شنبه اومد بعد شام رفت. اومد ویروسو بده و بره خدا ازش نگذره

بگو مونده شام بودی میموندی خونه تا ی هفته واست شام ناهار میفرستادم 

بهش گفتی بچه رو مریض کردی