2777
2789
ارهه خیلی حس خوبی گرفتماوهووم همون که از دیشب خودمو کشتم تا به بچهای نی نی سایت بفهمونم جای بدی نیست ...

چنل خوبی ب نظر میاد 

حیف تل ندارم و از محیطش خوشم نمیاد 

میترسم یکی زرتی پرتم کنه گروه صیغه یابی و این مسخره بازی ها و..🤣🤣🤣

عیبی نداره داش از کم سعادتی شون بوده

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
خیلی قشنگه

دنج بودنش مخصوصا 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چنل خوبی ب نظر میاد حیف تل ندارم و از محیطش خوشم نمیاد میترسم یکی زرتی پرتم کنه گروه صیغه یابی و این ...

واییی حق داری محطش که داغونه😂

ممنونم بله قطعا😂🤌🏻

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینم من مشغول پختن آش پشت پا سربازی پسرم

سه سال پیش

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...