زن دادشم 5 روز با باباش رفت سفر برادر احمق من یک دختر آورد خونه دوست زن دادشم بالای خونه اینا زندگی میکنه دختر دیده جاریم بعد چند روز که امد دوستش گفته زن دادشم تو خونه یک ساعت دیده حالا پیگیر شده زن دادشم خانوادش اگر بفهمن درجا طلاق میگیر حالا دادشم میگه بیا گردن بگیر بگو من بودم دلم نمیخواد گردن بگیرم ولی زندگیش از هم میپاش
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یکی همپارسال اومد تاپیک زد عین شما فقط اون زنداداشش بیمارستان بستری بود بخاطر زایمان بعد داداشه گفته بود به خواهرش بیا بگو من اومدم اونجا
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
خودت بهترداشتو میشناسی، بااینکه خطایی بزرگ انجام داده،ولایق گذشت هم نمیتونه باشه اما،اگه میدونیدکه دنبال همچین برنامه هانبوده وهمین ی بار لغزیده،شمامیتونیدبه کمک کردن بهش فکرکنیدوتصمیم بگیرید
هر کی خربزه میخوره پای لرزشم بشینه ، مگه نمیدونی اشتباهه ؟انجام داده ، ایشون وقتی اینجوری راحت ، میره پی .... ذاتش خرابه و بازم خواهد رفت منتها اون موقع یه بچه هم اون وسط بدبخت میشه ، وقتی داداشم چت کرد برای اولین بار زن داداشم بخشید و ده سال کنار هم بودن اما بعد دو بچه بازم گند زد به زندگی همه شون