2777
2789
عنوان

میشه پربازدید کنید راه های افزایش سایز اندام های زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 79 پست
ن بابا همش دروغه گلم سینه بزرگ نمیشه تازه کوچیک بهتره مال من ۶۵ هستش خیلی خوش فرم هستن بزرگ بو میده ...

یاد یه تاپیکی افتادم خانمه سینه هاشو کوچیک بود بعد پارتنرش همینو بهونه کرده بود برا رفتن

بعد یه مدت دوباره پیداش شده بود

فکر کنم سینه بزرگ پیدا کرده بود دیده بود بو میده به قول شما🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیپ دیپ رو که همه دارن کم یا زیاد واسه شکم و پهلو ورزش کن آب میشنآب شدنسون راحت تر از بزرگ کردنشونه� ...

برا من شدیده لامصب 

باید همین کارو کنم

بخصوص این سینه های کوفتی مو

سایز صد می‌بندم من🤣🤣 خاک تو سرمه بخدا

یاد یه تاپیکی افتادم خانمه سینه هاشو کوچیک بود بعد پارتنرش همینو بهونه کرده بود برا رفتنبعد یه مدت د ...

😂😂 چی بگم والا همه میگن شوهرمم میگه تازه چند روز پیش داشت تعریف میکرد ک فلا دوستم دوست دختر داره سینه هاشو خیلی بزرگه بعد اون یکی دوستش گفته بود ب شوهرم کددوست دختر فلانی انقد چیزاش بزرگه بوی بدش تا اینجا میاد 😂

برا من شدیده لامصب باید همین کارو کنمبخصوص این سینه های کوفتی موسایز صد می‌بندم من🤣🤣 خاک تو سرمه ب ...

وای دور از جون لاغر کنی انشالا به اندام داخواهت برسی🧡

😂😂 چی بگم والا همه میگن شوهرمم میگه تازه چند روز پیش داشت تعریف میکرد ک فلا دوستم دوست دختر داره س ...

پشمام بریزه

خوب آدم میتونه بره حموم 

این همه عطر و بادی اسپاش..

😂😂 چی بگم والا همه میگن شوهرمم میگه تازه چند روز پیش داشت تعریف میکرد ک فلا دوستم دوست دختر داره س ...

وای 🤣

خاک تو سرم منم سایزم صدها

بخدا هر روز حمامم

نمیدونم استارتر چه فکری می‌کنه خیلی بده 

همش گردن درد دارم

کاش من بو ندم🤣🤣🤣

وای 🤣خاک تو سرم منم سایزم صدهابخدا هر روز حماممنمیدونم استارتر چه فکری می‌کنه خیلی بده همش گردن درد ...

بو ک نمیدین بابا این روزا کی بو میده آخه مردا رو نمیشناسی بخدا 😕😂😂 همش چرتو پرت میگن،،، اما لباس مجلسی تو تندشما قشنگ میشه گلم 😍✨

وای 🤣خاک تو سرم منم سایزم صدهابخدا هر روز حماممنمیدونم استارتر چه فکری می‌کنه خیلی بده همش گردن درد ...

خوب من زیاد بزرگ نمیخوام که

همین که یکم افزایش سایز داشته باشم خوبه

پشمام بریزهخوب آدم میتونه بره حموم این همه عطر و بادی اسپاش..

خخخخخخ 

اسی من خیلی میترسم سر اینکه بو بدم بخاطر همین سینه هام

بعد نوبت دندون داشتم اینقدر لوسیون بدن و بادی اسپلش و ضد تعریق و ماسک مو اینا زدم که بو ندم

رفتم خوابیدم رو یونیت دندان پزشکی که دکتر معاینه کنه و نظر بده که باید چیکار کنم تصور کن دوتا سینه گنده تو حلق دکتر با کلی رایحه دل انگیز🤣

دیگه دکتره کارو شروع کرد بدون ماسک 🤣

بعد یه تیکه حس کردم حالی به حالی شد🤣 نفساش داغ دست ها داغ رفت یه دوری زد و اومد🤣