2777
2789
عنوان

آشنایی

122 بازدید | 22 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر 

من به یه دختری پیشنهاد آشنایی و ازدواج دادم گفت نه، بعدش زیاد تو تلگرام پیام میداد من گفتم من شروع کننده پیام نباشم ول میکنه، دیدم زیاد پیام میده من چت رو دو طرفه پاک کردم بعد دو هفته باز پیام داد، اینبار گفتم که خواهش میکنم که پیام نده باز تو تلگرام پیام میده البته سوال درسی می پرسه

من در واقع یه بار به شوخی پیشنهاد داده بودم و دفعه دوم خیلی جدی و گفت نه.

دیشب باز پیام داده میگه «پسرم» منو خطاب میکنه

منظورش چیه؟ یا فازش چیه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره برام جالب بود با اینکه من خیلی جدی جواب سوالش رو میدم باز اینجوری صحبت میکنه

تو خیلی هم مشتاق نیستی پس واسه ازدواج و آشنایی 

اگه بودی با یه بار جواب نه شنیدن انقدر سفت و سخت برخورد نمیکردی

.
خب طبق گفته هاتون یارو همش تو پی وی تون پلاسه ...پس ایشون به احتمال زیاد می‌خوان باهاشون آشنا شن

نه اونقدر شدید 

ولی گاه و بی گاه پیام میده من بهش گفتم سوالاتت رو تو دانشکده بپرس اینجا پیام نده گفت باشه، ولی باز پیام میده و اصلا به حرفم اعتنایی نداره

صبح دانشکده میبینه چیزی نمیگه میرسه خونه پیام مسده

تو خیلی هم مشتاق نیستی پس واسه ازدواج و آشنایی اگه بودی با یه بار جواب نه شنیدن انقدر سفت و سخت برخو ...

نه دیگه تقریبا دو بار گفتم

گفت نه، برای چی خودم رو کوچک کنم چیزی کم ندارم اما خودشیفته هم نیستم