2777
2789
عنوان

محدودیت

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شرایطش فرق میکرد شوهرم پسر عمم میشه از همون دوران نامزدی خونه پدرم سختگیری میکرد ماخیلی نامزد بود ...

پس شما خودت راهتو انتخاب کردی چون میگی خانوادت سخت گیر نیستن تو که دیدی اخلاقاشو دوران نامزدی رو پس برای چی گذاشتن

با بال کوتاه. پی پرواز بلند! :)
شر بنداز نمیخوان سرتو ببرن کهتا جایی که برین مشاور مشاور حل میکنه

مگه مشاور حالیشونه عزیزم بهت حق میدم درکم نکنی چون ندیدیشون به موقش میبرن من نمی‌خوام بهم ننگ بزنن

یزمان میخواستم فرار کنم..

بازم وضعیت بدتر میشه ابرومون می‌ره من خیلی آدم ابرو دارم اصلا حرف دلمو به کسی نمی‌زنم کسی منو ببینه میگه خوشبحالش چ خوشبخته

کاش یکی ی راهکاری بهم بده

توکل کن خدا همیشه دعا کن شخصی نصیبت شه بجا اینکه بال هاتو بچینه پرپروازت بشه 

مشخصه تااین سن دختر ساکت وبی تجربع ایی بودی پس مطمئن باش خدا پاداش پاکیتو میده  یه لحظه فکر کن اگه ازاد بودی خدایی نکرده رل داشتی و ازاین چرت پرتا نهایتش ازاین شکستا 

اما تو یه دختر نجیب و پاکی وحتما دراینده یکی قسمتت میشه مثل خودت پاک و اهل خیانت نباشه 

اینو من خودم به عین تو فامیل نمونه دیدم که میگم 

اماا اگه مورد مناسب اومد از هرلحاظ مورد تاییدت بود ازدواج کن پسرای الان امروزین باهم بیردن میرین گردش و احتمال زیاد مانع پیشرفت فردیت نشه🌱