2777
2789
عنوان

چجوری از خیانت شوهر سردردبیاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 89 پست
سابقه خیانت برام مشخص نشده نه

طوری شمامیگید، مشخص نشده که انگار،انجام داده فرضاً ولی ثابت نشده برای شما. بااین حساب نظرمن اینه که شما،یه مقدار بدبینی وافکارمنفی روتوی ذهن خودتون رواج دادیدظاهراً.وبعیدمیدونم شوهرتون خطایی انجام داده باشه.

برو روانپزشک قرص بخور خودتو آنقدر اذیت نکن

قرص عوارض داره آخه مگه الکیه اگر این تنه لش درست زندگی بکنه من احتیاج ندارم به قرص مگه من چه توقعی دارم جز اینکه بیاد سمتم هفته ای دوبار'نگاه زنا کمتر بکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی من توانایی راهنمایی کردنتو ندارم ولی بی ادبی نباشه میتونم بپرسم بورانی اسفناج خوشمزه ست یا نه ؟ط ...

من خیییلی دوست دارم

اسفناجو تفت بده آبش کشیده شه با گوشکوب له کن اگه دوس داشتی سیر له شده اضافه کن نمک و فلفل سیاه بزن گشنیزم در حد یه ذره بزن ماست اضافه کن زیاد هم نزن چون آب میفته

اره باید همین کار بکنم شما هم فکر میکنی از همچین مردی زندگی و آینده درنمیاد برای من؟

اولا خدا فقط میدونی  وخدا محول الاحواله. 

من فقط دوست ندارم تو بیشتر ضربه بخوری واذیت بشی نمیشناسمت ها ولی شرایطت رو دارم فهمیدم بیشتر دونستن پیر میکنه ادمو. 

ان شاءالله خدا براتون بهترینا رو بنویسه دوستم 

اولا خدا فقط میدونی وخدا محول الاحواله. من فقط دوست ندارم تو بیشتر ضربه بخوری واذیت بشی نمیشناسمت ه ...

مممنونم گلم خیلی عاقلی انشالله خدا هرچی میخوای بهت بده شوهر منم کمک بکنه بفکر من و دخترمون باشه

خیانت یه چیزی نیست تا ابد بشه پنهانش کرد بالاخره رو میشه پس خودتو اذیت نکن 

اینکه گرم نیست عادیه عزیزم تو این اوضاع مملکت همه تو اقتصاد مشکل پیدا کردن حتی خیلیا شرکتاشون ورشکست شده استرس و‌فشار روی آقایون خیلی زیاده طبیعیه که‌ تو این شرایط نتونن مثل قبل باشن

اگه‌میبینی رابطتون کمه شما پیشقدم شو بهش عشق بورز به خدا مردامون خیلی گناه دارن تازه مال شمام سابقه هیچی نداره الکی دلتو بد نکن بچسب به زندگیت الکی الکی زندگی خوب و خوشتو خراب نکن