2777
2789
عنوان

طرف دوستم متاهله

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 40 پست

ته این کارا هیچی نیس

طرف زن داره چه کاریه اخه.

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر دلبندم یزدانِ عزیزم مامانی همیشه عاشقته 👼💙🦋💙من از آغوش توبارها به بهشت رفته ام🧿🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عکس چتاتو براش بفرست و بگو متاهله و تمام

خواهشا دیگه پیام ندید بهش هیچکدومتون. درست نیست

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

خانم هایی که گارد میگیرید بیاید یک چیزی براتون تعریف کنم ۵سال پیش برادر شوهرم ازدواج میکنه خیلی خوش قیافه خوش تیپ هست بعد ازدواج یک دختری براش مزاحمت ایجاد میکنه خواهانش بوده میخواسته باهاش دوست بشه برادر شوهرم چندبار بهش میگه من متاهلم زنم دوست دارم بیخیال من شو ازمن بکش بیرون ولی دختره قبول نمیکنه برادر شوهرمم با دختره قرار میزاره او میبره جای خلوت تا میخوره او میزنه میگه دیگه حق نداری مزاحم منو خانمم زندگیم بشی بعدش هم پای کارش وایمیسته دیه هم میده 

ازاون ور کارگر شرکتی که شوهرم کارمیکنه یک آقایی هست که زنش دوست نداره خانوادش به زور اون زن براش گرفتن اصلا طرف زنش نمیره چون قیافه تیپ پول نداره کارگر هم هست هردختری جذبش نمیشه بخاطرهمین بخاطراینکه خودش تخلیه کنه سمت زنش نره میره روستا باغ پدرش با خر ماده باغ پدرش گونی سر خر میکنه با او ارتباط میگیره تا بازن خودش نباشه

خود استارتر متاهله نمیدونم چطوری این حرفارو میزنه

خودشم با اکسش حرف میزنه هنوز

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇