2777
2789

سلام بازی مسی رو میخواستم ببینم رفتم آشپزخونه شیر کاکائو بیارم با بازی نوش جون کنم یهو شوهرم کانال عوض کرد

گفتم شوت مسی چیشد یهو دیدم قسمت ۳۶۷ سریال غنچه های پژمرده داره میبینه گفتم پاشو بینم مرتیکه 

بعد شوهرم گفت دستتو بنداز 

درگیری شد بین من و شوهرم

کارآگاه پشندی و ساعد از راه رسیدن کارآگاه شروع کرد شلیک کردن گفت دستتو بگیر بالا بگیر بالااااا وایسا اونور بیا اینور شوهرم از ترس دستش برد بالا

ساعد گفت قربان مسائل خانوادگیه به ما...

کارآگاه گفت تو حرف نزن صحبت نباشه شوت مسی چیشد؟

من گفتم کارآگاه داشتی از تلویزیون ما می‌دیدی

ساعد: آره ما از ترس مافیا تو کمد..

کارآگاه پشتدی: صحبت نکن نو وقتی من حرف میزنم

وی در ادامه افزود 

کی کانال رو عوض کرد مگه نگفتیم سریال کره ای جرمه

شوهرم گفت ترکیه

کارآگاه پشندی: ببند وقتی کارآگاه پشندی داره صحبت میکنه و سمت شوهرم شلیک کرد ولی لوستر خونمون افتاد مثل اینکه ماشه کج بود بعد خانوما لوستر خورد بهم افتادم تو زیر زمین خواهش میکنم کمک کنید اینجا خیلی سرده ۲۵ متر برف اومده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که از فوتبال بدم میاد

منی که بازی تیم مورد علاقه ام باشه توانایی اینو دارم نود دیقه سرپا وسط پذیرایی وایسم

اونوقت یادمه دوران مدرسه ۵۰ دیقه کلاس رو خواب بودم یا می‌خوردم یا حرف میزدم

ز غوغای جهان بیخبر _ اسمم نوشتم کاربری دوم ! نه چیز دیگه ای _ حوصله بیرون رفتن داشم نینی سایت نبودم _ لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناناعتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر