همییییشه میگم خوش بحال شوهرم که من زنشم یدونه تا بحال لباس خواب نداشتم. یه ست شو.رت و سوتین خوشگل ندارم تاحالا۱بار مسافرت رفتیم کافه و رستوران یکبارم نرفتیم ماشین و خونه نداریم دم نمیزنم ارایشگاه اصن نمیرم. رنگ مو نمیزارم تابحال ماسک صورت و جراحی و کاشت ناخن و.... نکردم. چشامم ضعیفه عمل نکردم. زایمانمم طبیعی بود هزار تومنم خرجش نشد لوازم ارایشم برا دوران عقدمه بعد اون شاید چن تا دونه تیکه ای خریده باشم. دوران حاملگیم یدونه لباس بارداری نخریدم. مانتوعیدمو ۶۰۰ تومن خریدم پالتو پارسال خریدم ۶۰۰. پوتینم ۴۰۰ خریدم که چندسال بپوشمشون تا حالا باشگاه و شنا و این چیزام نرفتم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
(این کاربری دونفره میباشد) من سر بحث افغان ها تعلیق شدم برای همین با کاربری خاهرم میام، خدایا تورا شکر میکنم، خدایا از تو سپاسگزارم، خدایا از تو ممنونم، من یک انسان پولدار و خوشبختم، پژو پارس میخرم، آمین
بخر بپوش حتی اگه نداره مثلا نمیتونین برین بیرون پیاده یه بستنی قیفی هم بخرین یا فلافلی .یا هرماه یه رژ یا مدادچشم.هر15روزیه اصلاح صورت50تومن .بخری.دوماه یه باریه لباس خونگی بخری .لباس خواب هم ست نخر ازعمده فروشی ها تک بخر رنگاشون یکی باشه .خودت نمیخوای وعلا مادرپول غرق نشدیم شده ناهار پیتزا بیرون خوردیم براشام تخم مرغ خوردیم چون توخونه چیزی براخوردن نبود
اشتباه میکنید عزیزم باید خرج کنی که بفهمه زندگی خرج داره فکر کار دوم کار بهتر سختکوشی باشه مامان منم مثل ت بود با دویست تومن ی ماه و میگردوند همینم شد هیچ پیشرفتی نکردن