2777
2789
اها خب میخام ببینم بعد ۱۲ هفته برم میگن یا ن

معمولا نمیگن چون از هفته ۱۴ ب بعد قابل تشخیصه قبلش احتمال میدن ک خب قابل استناد نیست و معمولا نمیگن ک اگر برعکس شد اعتبارشون زیرسوال نره 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولا نمیگن چون از هفته ۱۴ ب بعد قابل تشخیصه قبلش احتمال میدن ک خب قابل استناد نیست و معمولا نمیگن ...

اها من تا الان فقط سونو قلب دادم و دکتر دیگه نرفتم ازمایشم ندادم دوست دارم زودتر جنسیتو بفهمم 

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏
اها من تا الان فقط سونو قلب دادم و دکتر دیگه نرفتم ازمایشم ندادم دوست دارم زودتر جنسیتو بفهمم

چاره ای نیست حداقل تاهفته ۱۴ باید صبر کنی تازه خیلیا میگن هفته ۱۸ شاید باورت نشه اما یه خانمه گفت هفته ۱۹ بود و هنوز جنسیتشو سونو گفت نمیتونست بگه 

اگر وضع مالیت خوبه برو سلفری یا ازمایش تعیین جنسیت

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

چاره ای نیست حداقل تاهفته ۱۴ باید صبر کنی تازه خیلیا میگن هفته ۱۸ شاید باورت نشه اما یه خانمه گفت هف ...

شنیدم ازمایشش هفت هشت تومنی درمیاد خب هزینه ش اضافه خیلی دلم میخاد زود بفهمم ولی خب اینم پول اضافه 

صبر میکنم دیگ چاره ای نیست 🥲

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏