2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم دسشوییشون چکار میکنی من یکی بسرپرستی گرفتم همه جا دسشویی میکرد دادمش بکسی

پد دارن 

بچهای من چمشون هنوز باز نشده بود گرفتمشون

اون موقعا شششورت داشتند 

الان پد دارن یکم از ادرارشون برداشتم ریختم رو پد و همونجا کارشون انحام میدن مدفوع هم تو ظرف ماسه ای 

چجوری برم

بذار ببینم الان موجود چی دارن بهتون اطلاع میدم شمارشون میذارم میرید اونجا بچهارو میارن بین نژادهایی که گفتید خود بچها انتخاب میکنند یعنی هرکدومشون ازتون انرژی بگیرن میان سمتتون

والله بچهای من مربی نداشتند دوم توله از دوماه به بعد باید واکسن بخوره که تا ۴ ماهگی تکمیل شدن واکسنش ...

منم منظورمو تو حرفم رسوندم راجب سگ بالغ بود ،بستگی داره تربیت تو چی ببینید شاید یه واق زدن به صدای زنگ در خونه یا هیجانی شدن موقع دیدن گربه یا حتی گدایی غذا ، براتون مشکلی نباشه ولی اینا ناهنجاری محسوب میشه ،بله خیلی از آموزش ه

منم منظورمو تو حرفم رسوندم راجب سگ بالغ بود ،بستگی داره تربیت تو چی ببینید شاید یه واق زدن به صدای ز ...

هارو میشه خودمون یادشون بدیم ولی ناهنجاری های زیادی میتونن داشته باشن که در توان یه غیر حرفه ای نیست