2777
2789
عنوان

( طلسم برای مرگ دختر هجده ساله ) فقط کسایی که اعتقاد دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 95 پست
یه نفر تو کرمانشاه هست خیلی کارش خوبه اصلا هم پولکی نیست همیشه وقتی دعا می‌نویسه به مردم میگه هرچقدر ...

تلفنی هم جواب میده ؟

خوب می شد اگر بعضی خانم ها به جای مانتوی تنگ کمی هم به فکر قبر تنگ بودند!                                      حجاب يعنى یک زن بداند که چه بپوشد،کجا بپوشد، و برای که بپوشدولی امروزه کسانی‌که این را نمی‌دانندبه کسانی‌که این را می‌دانند، عقب مانده می‌گویند.‌‌‌‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی داره می میره 😭😭😭😭نه غذا میخوره نه درست می خوابه جن ها رو هم می بینه

اره اینچیزا هست فقط خدالعنت کنه کسی و ک باهاش اینکاروکرده

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

من زیاد به این جور چیزا اعتقاد ندارم

ولی اگه واقعیه چطور یه آدم می‌تونه انقدر بد ذات باشه

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

عزیزم ببرید آزمایش تب مالت بده حتما بگید برای تب مالت..طلسم مرگ چیه دیگه..از حاشیه دور بشید ب بیمار ...

دقیقا 

انگار توهم هم میزنه بنده خدا 🫠

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜