سلام من چهار ماهه زایمان کردم و دومین بچم رو به دنیا اوردم.توی بارداریم چند باری از خانواده ی شوهرم دلگیر شدم چون رفتارای زشتی باهام کردن ...کمی هم از ویروسا می ترسم و از طرفی هم درگیر کابینت زدن و تغییر دکور هستم به همین دلایل رفت و آمدام رو کنسل کردم فقط یه شب به زور خواهرشوهرام اومدن بهم کادو دادن و رفتن ...اینا رو گفتم که اطلاعاتتون بیشتر باشه بتونید نظر بدید ...حالا جاریم صد بار پیام داده عکس بچه ت رو بفرست! نود و نه بار پیچوندمش ولی اصلا از رو نمیره ...برای چیشه عکس بچه منو؟ چی تو سرشه؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نفرست ب هیچ وجه. و بگو زن عمو هرکی میخواد منا ببینه باید بیاد دیدنم. من دقیقا همین حرفو به یکی ز آشن ...
چه عجب یکی منو درک کرد! آفرین احسنت به شما! فضول عوضی خوشم نمیاد از این کاراش! درضمن توی یه سایتی دیدم پلیس فیلم می گرفت از خونه ی یه دعانویسی که پر بود از عکسایی که روشون طلسم و دعا نوشته بودن برا بچه های مردم
اسی عزیز با این شیوه جلو بری تنها میمونی و از طرفی هر روز حساس تر میشی یکم بیخیال باش بخدا مردم انقدر گرفتاری دارن مشکلات خودشون کافیه تا بخوان مشکل هم بسازن ، بی خیال باش دوست عزیز