2777
2789
عنوان

غرورم بین چند نفر خورد شد

76 بازدید | 6 پست

اون روز همه رو تعارف کرد خرما بردارن توی یه مهمونی ای بعد رسید به من زود رفت من گفتم منم می‌خوام فلانی 

گفت نه دیگه یکبار میگم 

اون موقع فکر کردم شوخی کرده بعد یک ساعت گفتم یه لحظه فلان چیز تو بده گفت نه نمیدم 

دوتاش جلوی همه اتفاق افتاد

خیلی از خودم عصبانی شدم برای بار اول که دیدم اینجوریه چرا دوباره گفتم خب

بیخیال الان بگین چه رفتاری داشته باشم؟هر روز میبینمش

تا دیده بگیرم خوبه؟ یا مستقیم بهش ابراز تنفر کنم مثل خودش

حالم بده😭😭

غرورم خورد شد بین چندین نفر

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بیشتر ببینید

امروز | 01:05

0 نفر لایک کرده اند ...

مطالب پیشنهادی

yektanet-logo-typeپیشنهاد توسط

حراج بلک فرایدی کتونی خان رو از دست نده! | 4قسطه از اسنپ پی

حراج بلک فرایدی کتونی خان | 4 قسطه اسنپ پی

koochmoolkoochmoolعضویت: 1396/06/28

تعداد پست: 6518

من باشم مستقیم نشون میدم ناراحتم

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بیشتر ببینید

1403/09/26 | 01:07

0 نفر لایک کرده اند ...

mohaddese222mohaddese222مدیر استارترعضویت: 1401/09/11

تعداد پست: 2260

من باشم مستقیم نشون میدم ناراحتم 

چجوری نشون بدم خب

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بیشتر ببینید

1403/09/26 | 01:07

0 نفر لایک کرده اند ...

مامان ریحانهمامان ریحانه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، 

تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توکه خوبه من با هم اتاقیام دعوا کردم غرورم له شده وهرروز میبینمشون

همکلاسیمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم😟🫤

جلو همه گفتم یه چیزی بده گفت نمیدم

دوباره بعد یک ساعت یه چیز دیگه گفتم بازم گفت نمیدم

جلوی همه

کاش بار دوم نمی‌پرسیدم 

چون فکر کردم بار اول شوخیه بار دوم رو پرسیدم

من باشم ظاهراً به روی خودم نمیارم عادی رفتار میکنم هم بخاطر اینکه نفهمه حسابی رفتارش اذیتم کرده (چون ناراحتیم قطعا براش مهم نیست و خوشحال هم میشه) هم بخاطر اینکه ارتباطمون قطع نشه و بتونم تو جمع حسابی برینم بهش . بعدش حالا ارتباطمون قطع شد مهم نیست 😅

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده