2777
2789

چجوری اشپزخونه رو تمیز کنم ب گند کشیده شده😭لوله گردی زیر ظرفشویی همونجا ک اب ظرفشویی ازش خروج میکنه و اب تموم اشپزخونمو ورداشته اب گند و کثیف 🤢اشپزخونن کفشوز نداره بشورم تموم فرش اشپزخونه رو انداختم بیرون سر فرصت ببرم قالیشویی اما کف اشپزخونه رو نمیدونم چجور تمیز کنم قشنگ زیر کابینتا اجاق گاز و لباسشویی همه کف خیس ، لطفا فقط افراد معمولی نظر بدن ن وسواسیا عین خودم نمیخام روانی تر شم باردارمم هستم چجوری تمیز و سریع اوکی ‌کنم😭

بدبختی بچم هی پا میزاشت تو اشپزخونه همه جای خونه میرف تو رختشم😭

اینطوری تمیز کنم خوبه؟ بعد خشک شدن کف ی پارچه ک نم دار باشه روش مایع بریزم همه جا رو بسابم بعد با ی پارچه خشک بکشم روش؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تواون وضعیت خوبه حوصله میاد بیای اینهمه تایپ کنی دستمال حوله ای خشک رو بکش روسرامیکا آبشون بگیر بعد حوله هارو فشار بده داخل لگن آبشونو،بگیر آخرسر وایتکس یه دور بکش حسابی ضد عفونی میشه تایدم قاطی میکنم من تو لگن همه جارو باهاش دستمال بکش باز آخر سر یه دور دیگ دستمال نمدار بکش تمیز میشه مدفوع نیس ک آبه ظرفشویی دگ