چمن_بارونزده مدیر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 18429 عنوان دیدید ژینا چه پستی گذاشته 🙄☹️ | مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 28 پست دوست دختر قدیمی شادمهر ... بعد از حدودا بیست سال ،،بالاخره حرف زد گفت قرار بود بعد از ۶ ماه برگرده ... ولی هیچوقت برنگشت ... البته گفت من اسمش رو تقدیر میذارم ... بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️ امروز | 01:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاطره۲ عضویت: 1396/09/28 تعداد پست: 9467 نه بابا آخه خودش گفت که هیچوقت برنگشته .. اما چیزی که برای من سواله اینه که خب گیریم برنگشت ، خب یعن ... جواب منم بدین کجا بودداستان چیه
سرخ_ترین_سیب عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 638 چقد دختره عوضیه ب زن و بچه فک کن با این حرفات چه حالی بهشون دست میده هر چقدر هم زنش دوسش نداره ولی با هم ک زندگی میکنن و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 18429 چقد دختره عوضیه ب زن و بچه فک کن با این حرفات چه حالی بهشون دست میده هر چقدر هم زنش دوسش نداره ولی ب ... واقعا ؟؟؟؟ زن شادمهر دوسش نداره؟!؟؟ بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
سرخ_ترین_سیب عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 638 واقعا ؟؟؟؟ زن شادمهر دوسش نداره؟!؟؟ یه سریا گفتن نه بهم حسی ندارنولی بازم دلیل نمیشه ک اون خودش بندازه وسط ب هرحال بچشون ک هست و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟
رازززززز عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3882 چی گف تو کنسرت پارسال گفته بود بعضیا برای معروف شدن هرکاری میکنن ....
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 18429 تو کنسرت پارسال گفته بود بعضیا برای معروف شدن هرکاری میکنن .... اتفاقا رک بگم من از این مدل رفتارای شادمهر خوشم نمیاد چرا یکبار کامل نمیگه چی شده ؟؟؟؟ واقعا شادمهر بالاخره بیخیال شد یا اول ژینا بود ؟؟ بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 18429 یه سریا گفتن نه بهم حسی ندارنولی بازم دلیل نمیشه ک اون خودش بندازه وسط ب هرحال بچشون ک هست بعید میدونم قصدش بد باشه کلا داره با خاطرات خودش زندگی میکنه بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
elejanam عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3151 اتفاقا رک بگم من از این مدل رفتارای شادمهر خوشم نمیاد چرا یکبار کامل نمیگه چی شده ؟؟؟؟ واقعا شادمهر ... برای چی بها بده به یه مشت فکر مزخرف طرفدارهاش و آرامش زندگیشو بهم بزنه دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 18429 برای چی بها بده به یه مشت فکر مزخرف طرفدارهاش و آرامش زندگیشو بهم بزنه یعنی میگی دیگه ژینا رو دوست نداره؟؟🤧🤧 بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
سرخ_ترین_سیب عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 638 بعید میدونم قصدش بد باشه کلا داره با خاطرات خودش زندگی میکنه کسی ک متاهل باشه فکر کردن بهش حرومه دیگ بیاد تو فضای مجازی هم بگخود مرده ممکنه با همین رفتارهای دختره نامردی کنه ب خونوادش و بره پیشش و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 18429 کسی ک متاهل باشه فکر کردن بهش حرومه دیگ بیاد تو فضای مجازی هم بگخود مرده ممکنه با همین رفتارهای دختر ... چییییی؟!؟!؟؟مگه شادمهر اینقددددددد بچه س که با حرفای این بخواد بیخیال زنش بشه ؟!؟؟؟ بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
elejanam عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 3151 یعنی میگی دیگه ژینا رو دوست نداره؟؟🤧🤧 هرچی بوده تموم شده مهم نیست ک دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣
سرخ_ترین_سیب عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 638 چییییی؟!؟!؟؟مگه شادمهر اینقددددددد بچه س که با حرفای این بخواد بیخیال زنش بشه ؟!؟؟؟ انسانه دیگ وسوسه میشه و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 18429 انسانه دیگ وسوسه میشه ,☹️🥺☹️🥺 بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️