2777
2789
عنوان

چیکار کنم نامزدم دست بهم نزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 27148 بازدید | 360 پست
عزیزم اخلاقا متفاوته من نامزدم غد و یدنده اس کلا مدلشه نمیتونم باهاش سر جنگ بردارم ک

نامزد منم غده بعضی وقتا

از من به تو نصیحت از الان حرف رو حرفش نیاری میاد میشینا رو سرت بعد عروسی

خب بگو نمیخوام ناراضیم نمیام اصلا

زبونتو ک موش نخورده

حرص دارم میخوردم اگه تند حرف میزنم ببخشید😂🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خیلی اشتباههاسی بیشتر اشتباه میکنه که اون میگه اینم سری میره چرا جون اقا عصبی میشهخب به جهنممن ...

بله 

اسی باید طوری رفتار کنی سیاست بخرج بدی فقط دنبال اون نباشه. رابطه هم یه زمانی جواب میده و تازگی داره. 

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
عزیزم شوهرت درست فکر می‌کنه شما دیگه زیادی فیلم هندیش کردی ملت ده سال مستقیم میریزن توش توی اقدامن پ ...

عزیزم اتفاق یباره 

بعد همین آقای نامزد من روزی صدبارم براش کمه و هرکاریم کنی به چشمش نمیاد یه تشکر نمیکنه 

وظیفه می‌دونه 

درحالی که من وقتی خونه بابامم اصلا اشتباهه این موضوع 

بله اسی باید طوری رفتار کنی سیاست بخرج بدی فقط دنبال اون نباشه. رابطه هم یه زمانی جواب میده و تازگی ...

دقیقا حق

قبول دارم واقعا‌

تقصیر خود اسیه

هر روز بری باهاش رابطه داشته باشی عروسیتم عقب میندازه

پیش خودش میگه منکه نیاز جنسیم برطرف میشه دیگه چرا زودتر عروسی بگیرم

کجا بره دقیقا:/چی میگین😂😂چجوری میخواد بره تو رحم

کاش یکم اطلاعات داشتی:/ 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

قرص بخور

بدون استرس

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮