2777
2789
عنوان

از مردم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 39 پست
کاری از دستت بر میاد؟

معلومه که برمیاد میتونه تلاش کنه انسان درست کاری باشه وبرای جامعش مفید باشه 

حتی اگرتوی  درسش هم نتونست ترقی کنه

حداقل توی اخلاق ورفتارش درست و خدایی باشه

دیروز با یه مادر دهه شصتی صحبت میکردم که دخترش جلوش داشت سبگار میکشید و منطق مادره این بود که نسل ما ...

به چی به سیگارکشیدن خوشی میگن ای بدبخت خوشی اون که من بلدباشم با لذت یه چای بخورم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به چی به سیگارکشیدن خوشی میگن ای بدبخت خوشی اون که من بلدباشم با لذت یه چای بخورم

خیلی دوستانه بهش توصیه کردم این حجم از عمل زیبایی و آرایش و سیگار کشیدن مناسب یه دختر ۱۵ ساله نیست خیلی جدی گفت بذار خوش باشن یه مادر چقدر میتونه کودن باشه 💔

خیلی دوستانه بهش توصیه کردم این حجم از عمل زیبایی و آرایش و سیگار کشیدن مناسب یه دختر ۱۵ ساله نیست خ ...

یعنی یک انسان فقط توی دنیا باید خوشی کنه هیچ کاره ای نیست که بکنه 

یک لحطه تصور کنید همه ی انسان ها میرفتن پی خوشی !!!!

اونوقت بعدش چی میشد ؟؟؟!!! 

خودتون حدس بزنید

یعنی یک انسان فقط توی دنیا باید خوشی کنه هیچ کاره ای نیست که بکنه یک لحطه تصور کنید همه ی انسان ها م ...

کدوم خوشی جز تباهی چی در انتظار اون دختره💔دلم سوخت برای سرنوشتش کاش زنی که لیاقت نداره هیچوقت مادر نشه 

خیلی دوستانه بهش توصیه کردم این حجم از عمل زیبایی و آرایش و سیگار کشیدن مناسب یه دختر ۱۵ ساله نیست خ ...

ابلح .یه دختر15ساله باید ظرافت دخترانگی داشته باشه مثلا بیادعمل کن ژل بزنه با یه فرد40ساله فرقی نداره و دقیقا تو40سالگی باید بمیره چون همه جوره ادا اتوال دراورده.یه دخترهمسایه مامانم اینا شوهردادن12سالگی الان 4ساله نامزد عقدهمون یه دخترلاغرخب اون سن باید اونطورباشه بدنت اون روزدیدم رفته ژل زده چیکارکرده صورتش انگار40ساله تپل کرده بینیش فقط یه نقطه بود باسن هم همین طور موها دکلره .من25ساله مادر دوتا فرزندپیش اون یه دخترخانم حساب میشدم

کدوم خوشی جز تباهی چی در انتظار اون دختره💔دلم سوخت برای سرنوشتش کاش زنی که لیاقت نداره هیچوقت مادر ...

نمیدونم اینا چرا دنیا روفقط جایی برای خوشگذرونی عیاشی میبینن 

اگه انیشتین هم تفکرش این بود ما الان برق نداشتیم 😑

واقعا لیاقت مادری نداره

ابلح .یه دختر15ساله باید ظرافت دخترانگی داشته باشه مثلا بیادعمل کن ژل بزنه با یه فرد40ساله فرقی ندار ...

به قول معروف هر چقدر فقر درونی شدیدتر باشه نمایشات برونی هم بیشتر میشه و این همون فقر فرهنگه که ما دچارشیم💔