همه کثیفن جز شهوت و فساد جنسی و کثافت بودن چیز دیگه بلد نیستن اکثر زندگیا شده خیانت فساد همه جا رو برداشته دخترای ۱۵ ساله جای اینکه پای درس باشن رل میزنن سیگار می کشن سر دوست پسر همو میزنن پسرا که دیگه هیچی
نگید به تو مربوط نیس من دارم تو این مملکت زندگی می کنم منم عضوی از جامعه ام تنها که نمی تونم زندگی کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به چی به سیگارکشیدن خوشی میگن ای بدبخت خوشی اون که من بلدباشم با لذت یه چای بخورم
خیلی دوستانه بهش توصیه کردم این حجم از عمل زیبایی و آرایش و سیگار کشیدن مناسب یه دختر ۱۵ ساله نیست خیلی جدی گفت بذار خوش باشن یه مادر چقدر میتونه کودن باشه 💔
خیلی دوستانه بهش توصیه کردم این حجم از عمل زیبایی و آرایش و سیگار کشیدن مناسب یه دختر ۱۵ ساله نیست خ ...
ابلح .یه دختر15ساله باید ظرافت دخترانگی داشته باشه مثلا بیادعمل کن ژل بزنه با یه فرد40ساله فرقی نداره و دقیقا تو40سالگی باید بمیره چون همه جوره ادا اتوال دراورده.یه دخترهمسایه مامانم اینا شوهردادن12سالگی الان 4ساله نامزد عقدهمون یه دخترلاغرخب اون سن باید اونطورباشه بدنت اون روزدیدم رفته ژل زده چیکارکرده صورتش انگار40ساله تپل کرده بینیش فقط یه نقطه بود باسن هم همین طور موها دکلره .من25ساله مادر دوتا فرزندپیش اون یه دخترخانم حساب میشدم