2777
2789
اسی قفل کن الان جنگ میشه

آره اگر مردم ما سرشون در فضیلت خود بود جنگ نمیشد

همه میگن چرا با نامحرم شرعی رابطه داشتی

یکی نیست بهشون بگه به تو چه آخه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

من به بهتر یا بدتر کاری ندارمسوالم این بود که اسمش قتل هست یا نه اگر نه پس اسمش چیه؟ولی اوکی سوالتو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂 

فکر کنم شما از اون دسته از آدمایی هستی که هنوز به اون جمله مزخزف بچه روزیشو با خودش میاره اعتقاد دارین!!! و مث که خیلی هم فیلم می‌بینید 

بحث من با شما به جایی نمی‌رسه

.C'est la vie

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میبینی چی بهم میگن ازاسترس دست وپام یخ زد

ولشون کن عزیزم

جواب ندی بهتره

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

میبینی چی بهم میگن ازاسترس دست وپام یخ زد

من قصد ناراحت کردنتو نداشتم پیام اولیم رو بدنوشتم عذرمیخام اونم بخاطر پست های بقیه بود ک داشتن راهکارمیدادن وتشویقت میکردن واقعا خواهرخودشون هم بود میگفتن اشکالی نداره این کار؟ بازم عذرمیخام 

😂😂😂😂😂😂😂😂 فکر کنم شما از اون دسته از آدمایی هستی که هنوز به اون جمله مزخزف بچه روزیشو با خودش ...

نه به اون اعتقاد ندارم

ولی به انسانیت و حق زندگی هر انسانی اعتقاد دارم

من قصد ناراحت کردنتو نداشتم پیام اولیم رو بدنوشتم عذرمیخام اونم بخاطر پست های بقیه بود ک داشتن راهکا ...

آره من بودم مشکلی نداشت برام

چیزی نشده از استرس پریودت عقب افتاده 

خیلی نگرانی ازمایش خون بده اما هیچی نیست از اظطرابه

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر دلبندم یزدانِ عزیزم مامانی همیشه عاشقته 👼💙🦋💙من از آغوش توبارها به بهشت رفته ام🧿🦋

خدایی دخالت تو زندگیه دیگران درست نیست

اما کسی ک تاپیک میزنه ینی داره میگه من ظرفیت اینو دارم و اجازه اینو میدم ک بیایید درباره خودمو زندگیم نظر بدید

عاشق گربه ها🥺🍓❤