2777
2789
تیر، مغرور، ولی احساسی .. بیشتر دوس داری مورد توجه باشی تا اینکه ب اجبار کنی، آروم. خدا دوست و یواشک ...

میشه برا منم هرچی حس میکنی بگی لطفا🥲 حتی شانسی ...

حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم؟ اصلا بهم فکر میکنه یا دلتنگم میشه ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زهیر مگه دختر نیست؟؟؟؟

نه اسم پسره

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
بله ازدواج دارید تا دوسال آینده علم غیب ندارم که اخه من حس شیشمم حداقل اسمتونو بگید درمورد آیندتون ه ...

اسمم الهه هست 

خیلی حالم گرفته ، مستقل میشم ؟ ازدواجم سنتیه؟اصلا احساس میکنم فقط قراره شکست بخورم 

هرکی حس کرد دلی جواب بده کی حامله میشم و اینکه شوهرم دوسم داره یا بفکر زنی دیگس

اگه حس کرذی به لکر زن دگیس مطمئن باش هست وگرنه نمیزاشت همچین حسی کنی اصلا😶🤌🏻

بله ازدواج دارید تا دوسال آینده علم غیب ندارم که اخه من حس شیشمم حداقل اسمتونو بگید درمورد آیندتون ه ...

اسی همه رو گفتی غیر من 😐 دقیقا به ترتیب جواب میدادی فقط از پیامای من پریدی چرااا🥲

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕