2777
2789
تیر، مغرور، ولی احساسی .. بیشتر دوس داری مورد توجه باشی تا اینکه ب اجبار کنی، آروم. خدا دوست و یواشک ...

به منم ج میدی ممنون میشم 

به نظرت معصومه الکی میگه بهمون یا راست؟ 

بچه دار میشم ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موهاش موج داره چشم و ابرو مشکی پوست گندمی روشن قد متوسط هیکل توپر

یشه به منم بگید 

حس و فکر شخص موردنظرم نسبت به من چیه؟

خبری میشه ازش اگ اره تا چه مدت دیگ

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

شاغل نمیشی بارداری موفق داری حس میکنم دختر

بنظرت بهم فکر میکنه زهیر؟

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
ممنونم ازت گلم اینو نگفتی اینکه بنظرت باباش دختر دیگه ای بهش پیشنهاد میده ؟؟ و اینکه چی میشه که راضی ...

گلم اخه من توجه نمیشم حرفتو یعنی چی باباش به دختر دیگه پیشنهاد میده؟ توضیح بده 

تیر، مغرور، ولی احساسی .. بیشتر دوس داری مورد توجه باشی تا اینکه ب اجبار کنی، آروم. خدا دوست و یواشک ...

خیلی درست بود واقعا شوک شدم ک این همه رو راست گفتی✨️میتونم باز ی سوالی بپرسم؟🥲حست خیلی خوبه

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️

میشه به منم بگید 

حس و فکر شخص موردنظرم نسبت به من چیه؟

خبری میشه ازش اگ اره تا چه مدت دیگ

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

😂😂😂😂😂ببخید عزیزم بد گفتم 

منظورم اینه که بنظرت آیا پدرش یعنی بابای عشقم به عشقم پیشنهاد دختر دیگه ای رو میده که مثلا بااون ازدواج کنه ن با من ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

بخدا شوک زده شدم🥲بقران همه چیو درست گفتی.همه چی راسته. حرفات با حقیقتام مو نمیزنه. نکنه شناساییم کر ...

( شانسی بود جدی نگیر😉

در میان آنان که تورو دوست داشتند ( آنکه واقعا دوستت داشت را انتخاب کن 😀 زندگی پر از فراز و نشیبه گلم.  زیادم فکرو خیال نکن که فکرت مشغوله، خدا همیشه با توست و خودت میدونی، تو بهترینی اینو فراموش نکن😀اگه حست خوب بود یه کوچولو دعام کن ، مرسی... شبت بخیر مهربون❤