2777
2789

۷۰۰ تایی شدنت مبارک

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی♥️

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

خواهش عزیزم.. عکسا رو که نگاه میکردم فقط میگفتم هنر نزد ایرانیان است و بس

موافقم دقیقا همین طوره ممنون از نگاه خوبتون عزیزم🥰🧡🧡

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
مگه کانال آشپزی خانم پز مال شما نیست؟

بله هست الان متوجه شدم عزیزم تقریبا ۲۰۰۰ تا ویدیو بود فراموشم شده بهم حق بده 😄 بعضی ویدیوها که خارجی هستن کمی فهمیدن بعضی جزییاتش سخته اماشما لطفا اون فیلمو تو پی وی بفرستین یک بار دیگه ببینم 🥰🥰

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
خوشحالم این تایپکتودیدم وپیشنهادموقبول کردی اینجوری آدم وسوسه میشه به کانالت بپیونده

ممنون از حضور خوبتون پیامای شما بهم قوت قلب میده 🙏💙💙💙

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣