2777
2789
عنوان

یه چیزی درست نیست😐

73 بازدید | 8 پست

راستش من یه زن عمو دارم که تو کار جادوعه از وقتی مامان بابام جدا شدن هیچ چیزی درست نیست نه کاری پیش می‌ره نه چیزی عوض میشه انگار طلسمیم 

پیش یه دعانویس رفتیم گفت طلسم داریم

شاید انسان نیستم🧋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به طلسم اعتقاد ندارم. پیش دعانویسا میری بیشتر به اطرافیانت بدبینت میکنن. هرچقدرم طلسم و دعای بد گرفته باشن اگه بنیه دینی و معنویتون قوی باشه روتون اثر نمیزاره

🇵🇸🇵🇸🇵🇸 در کرب و بلا بیطرفان بیشرفانند/تاریخ همان است. حسینی و یزیدی  یاایهاالعزیز😭😭😭
رفتم پیش یکیشون گفت همزاد داری

خب پیش هرکسی نباید بری. اکثرشون کلاهبردارن. یا بیشتر کارو خراب میکنن

🇵🇸🇵🇸🇵🇸 در کرب و بلا بیطرفان بیشرفانند/تاریخ همان است. حسینی و یزیدی  یاایهاالعزیز😭😭😭
خب پیش هرکسی نباید بری. اکثرشون کلاهبردارن. یا بیشتر کارو خراب میکنن

دقیقا اون دعانویسه میگفت برا اینکه بتونم آیندتو ببینم باید جلوی آینه +18 کنیم تا همزادا خوششون بیاد مردک هیز بود

شاید انسان نیستم🧋
دقیقا اون دعانویسه میگفت برا اینکه بتونم آیندتو ببینم باید جلوی آینه +18 کنیم تا همزادا خوششون بیاد ...

خدا لعنتش کنه. رفتن پیش خیلیاشون باعث میشه راه ورود اونا به زندگیت وا شه. اذون بزار پخش شه تو خونه ت. سوره بفره بزار. صلوات زیاد بفرست. سوره ناسو فلق بخون. رفع میشه انشاالله