2777
2789

دهم تجربی ام ول نمیکنن دبیرا همش امتحان میگیرن این سه روز میخوام نرم بعد دیگه امتحان نوبت اول شروع بشه بخونم 

بعد اینم بگم دبیرا درس هاشون رو تموم کردن 

گیر میدن به این سه روز هم که نرم مدرسه ؟

مگه برف نیومده که کلا تعطیل سه؟

کل ایران برف اومده؟ چ عقلی دارین 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کل ایران برف اومده؟ چ عقلی دارین

چه بی ادب! سؤال کردم خب. چون بیشتر شهرا تعطیل بودن. میزاشتی خود استارتر جواب بده

🇵🇸🇵🇸🇵🇸 در کرب و بلا بیطرفان بیشرفانند/تاریخ همان است. حسینی و یزیدی  یاایهاالعزیز😭😭😭
نه بابا استان ما برف اومده هوا بشدت سرده همه اعتراض کردن استامون گفت غلط نکنید بیاید مدرسه 😐

کلاس چندمی؟ 

🇵🇸🇵🇸🇵🇸 در کرب و بلا بیطرفان بیشرفانند/تاریخ همان است. حسینی و یزیدی  یاایهاالعزیز😭😭😭
دهم تجربی

اگه امتحان نداری و درسات مهم نیست و نمیخوان درس جدید بدن نرو. وگرنه حیفه. عقب میفتی

اگه امتحان نداری و درسات مهم نیست و نمیخوان درس جدید بدن نرو. وگرنه حیفه. عقب میفتی

همه معلم ها درس ها رو تموم کردن 

ولی همش امتحان میگیرن برای امادگی نوبت اول