2777
2789
خدا برات نگه شون داره دختر خود بهشته ولی همه دوس دارن از هردو داشته باشن خودمم اینطور بودم ..ولی حس ...

عزیزی خدا بچههاتو حفظ کنه توکل بر خدا میرم سل فری که زود بگم منم دیگه بدونم چی صداش کنم 

عزیزی خدا بچههاتو حفظ کنه توکل بر خدا میرم سل فری که زود بگم منم دیگه بدونم چی صداش کنم

والا برا هر بدنی متفاوته دیگه نمیدونم از خدا میخوام یه پسر قند عسل باشه 🤲🤲چند هفته ای چرا انقد بی صبررر؟ صبر کن انتظارش انقد شیرینه ..

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا برا هر بدنی متفاوته دیگه نمیدونم از خدا میخوام یه پسر قند عسل باشه 🤲🤲چند هفته ای چرا انقد بی ...

کلا استرسی شدم هر چیزی ام که فکریم کنه بدتر میشم. نمیدونم چرا انقدر استرس دارم

من نمیدونستم باردارم به همسرم میگفتم بریم بیرون دلم آشوبه فککن.

انشالله صحبت شما باشه. قربانت

خدا حفظشون کنه. بچه هات چه عکس العملی داشتن بهشون گفتی؟من پسرم ۱۱ سالشه دخترم ۹۶ هفته باردارم پسرم ...

من اصلا نگفتم 

بابای بچه هام فوت کرده  من ازدواج دومم هست 

امروز بزرگه میگفت مامان انقد این روزها یسره هوس میکنی خوردنی عمو میخره میاره نکنه حامله ای ؟؟؟ همش تهوع ام داری

منم گفتم ن بابا  این حرفا چیه 

حالا کوچیکه چند روزه همش دور میزنه ضربه میزن ب شکمم یا خودش پرت میکنه روم و.....

شک کردن فک کنم بهم

نمیدونم نگفتم ترسیدم

کلا استرسی شدم هر چیزی ام که فکریم کنه بدتر میشم. نمیدونم چرا انقدر استرس دارم من نمیدونستم باردارم ...

خوشبحالت من از اون بارداریا میخواستم .انقد بهش فک نکن عزیزم قدیما تا دنیا میومد جنسیت نامعلوم بود حالا ما تا۱۸ هفته ام نمیتونیم صبر کنیم..

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️