هنوز ناراحته ک سال ها پیش مامان بابام .. شهرشون نرفتن واسه مراسم ختم پدرش. .درحالیکه پدرم گواهی نامه نداشت نتونست بره و همیشه تیکه میندازه..وچن وقت پیش عمه اش فوت کرد چیزی نگفت به ما ..و رفته داداشم گفته نمیخواد به اونا بگی براشون مهم نیست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
رانندگی بلد نبود اتوبوس و هواپیما و سواری بین شهری که بود
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
حق داره راستش. خیلی راهها داشتن پدر و مادرتون. میتونستن ماشین بگیرن. یا بلیط اتوبوس و قطار. حتی اگه نداشتن قرض میکردن ولی تو اون موقعیت باید به خانواده عروسشون سر میزدن و تو مراسما شرکت میکردن
🇵🇸🇵🇸🇵🇸 در کرب و بلا بیطرفان بیشرفانند/تاریخ همان است. حسینی و یزیدی یاایهاالعزیز😭😭😭
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂