اگه خدا بخواد یک ماه دیگه بچهامون بدنیا میاد قرار بود طبیعی زایمان کنم که تصمیم عوض شد دکترمو عوض کردم برم سزارین اختیاری هم زیر میزی باید بدم هم پول بیمارستان خصوصی از طرفی هم نصف سیسمونی رو خودمون خریدیم یه النگوهم برا دخترکم گرفتیم الان تو این شرایط اگه بخوایم گوسفند بکشیم باید قرض کنیم ازکسی شوهرم ب مامانش گفت بابا داره بهم بده تا ماه دیگه بهش برگردونم ؟! گفت نداریم طبق معمول ب ما که میرسه ندارن☺ اشکال نداره ماهم توقعی نداریم ازاولش شوهرم دستش تو جیب خودش بوده خانواده حمایتش نکردن فقط ادعا دارن بعدم یادم افتاد برا عروسیمون شوهرم جلو پام گوسفند کشت مادرشوهرم پخشش کرد بین فامیل خودش یه ذره برا خانواده من نفرستاد !! بااینکه گوسفند و خودمون خریدم حالاهم ب شوهرم گفتم مامانت حق نداره رئیس بازی دربیاره تو این گرونی ادم قرض کنه بعد بیاد همشو بده ب ایل و تبار خودش مثله عروسیمون !! شوهرم میگه دوس دارم جلو بچه ام قربونی کنم از طرفی هم گرونی هم باید زیر بار قرض بدیم هم دوس ندارم مامانش رئیس بشه فکرکنم بین ۱۲ تا ۱۵ میلیون بشه گوسفند چیکارکنم
فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم برامحفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه
اخه اون لحظه من با شکم پاره و بچه نمیتونم ازجا بلند بشم اختیار میفته دستش
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم برامحفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر گرفتی به نیت عقیقه بچه ات بگیر کلا چند تا بین نزدیکان پخش کن بقیه رو بده نیازمند یا برو پایین شهر بده یا بده به کارگرهایی که سر گذر وا میستن کار پیدا نمیکنن بگو عقیقه بچه اس بهتره بدم نیازمند بهتره پدر و مادر و پدر بزرگ مادر بزرگ پدری هم نخورن
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
منم دقیقا شرایط شمارو دارم با این تفاوت ک سر زایمان قبلیم از جیگر تا کله پاچه و......نفهمیدم مادرشوهرم چکارشون کرد....گوشتاشم نصف اورد حالا شوهرم میگه نذر کردم ک همشو بین نیازمندا تقسیم کنم چون بستری بودم و احتمال نارس دنیا اومدن بچه بود ولی بازم میدونم قراره مادرشوهرم بیاد هرکار دلشه بکنه
منم دقیقا شرایط شمارو دارم با این تفاوت ک سر زایمان قبلیم از جیگر تا کله پاچه و......نفهمیدم مادرشوه ...
منم همینطور ادم تو شرایط بعد زایمان سختشه افسار همهچی میفته دستشون هرکار بخوان میکنن ب شوهرت میتونی بگی اگنذریه صبرکن بعد زایمانم قربونی میکنیم
1
5
10
15
20
25
30
35
40