2777
2789
عنوان

ازمایش اسپرم سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست
عزیزم اینجا مشکلتون سرعته که راحت بالامیاد. ما برای مورفولوژی تلاش میکردیم ولی فقط سرعت بالارفت.عسلو ...

خدا از دهنتون بشنوه 

چون واریوکسل هم داره خیلی نگران شدم ک نکنه درست نشه 

حالا باید ببره دکتر نشون بده ببینیم چی تجویز میکنه

ممنونوالا یه دکتر گفت دو سمت یکی گفت یه سمت آخرم همون سمت چپ رو عمل کرد

با سونو دقیق مشخص میشه 

حتما همون یک سمت بوده ک عمل کردن 

امیدوارم نتیجه خوبی بگیرید 

دارو هم مصرف میکنن همسرتون ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر من گرید دو داشت عمل کرد الان سه ماه گذشته پسفردا می‌ره آزمایش بده ببینه چطوره موروفولوژیش صفر ب ...

انشاالله بهتر شده باشن.واریکوسل دو زیاده میتونه دلیل مرفولوژی بد باشه.انشاالله با عملش مورفو هم بالااومده باشه

همسرمن واریکوسل گرید یک و یکطرفه داره پس نمیتونه دلیل مورفولوژی بدش باشه. کاش ماهم دلیلی داشت که میشد رفعش کرد

دردم از یار است و درمان نیز هم
با سونو دقیق مشخص میشه حتما همون یک سمت بوده ک عمل کردن امیدوارم نتیجه خوبی بگیرید دارو هم مصرف میکن ...

بله مصرف می‌کنه 

خدا کنه خوب شده باشه خودمم تنبلی تخمدان دارم 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

انشاالله بهتر شده باشن.واریکوسل دو زیاده میتونه دلیل مرفولوژی بد باشه.انشاالله با عملش مورفو هم بالا ...

ممنون همچنین عزیزم

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

خدا از دهنتون بشنوه چون واریوکسل هم داره خیلی نگران شدم ک نکنه درست نشه حالا باید ببره دکتر نشون بده ...

نه گرید یک خییلی بد نیست.بنظرم عمل هم نمیخواد.تو تاپیکای این سایت سرچ کنی خیلی تقویتی هست.خیلیا تجربیاتشونو نوشتن

انشاالله به زودی مادر میشی عزیزم

دردم از یار است و درمان نیز هم
انشاالله بهتر شده باشن.واریکوسل دو زیاده میتونه دلیل مرفولوژی بد باشه.انشاالله با عملش مورفو هم بالا ...

انشالله دامن شما هم به زودی سبز شه🤲🏻🤲🏻🌹