2777
2789

ببین نمی‌دونم چرا بهشون هیت میدی 

اما ببین شاید برای تو معنا نداشته باشه گروه های کیپاپ اما برای بعضی از ما معنی خاصی داره که تو نمیدونی یا هیچوقت ممکنه نفهمی برای مثال BTS که تو بهشون هیت میدی برای ما معنای زیادی داره مثلا نامجون: کلی بهمون امید داد که چجوری خودمونو دوست داشته باشیم زمانی که از خودمون متنفر بودیم.

جیهوپ: کلی بهمون انرژی میده حتی زمانی که همه دنیا تاریکه اون با لبخند های خورشیدیش نور میتابونه

تهیونگ:با اینکه کلی هیت گرفت ولی نشون داد آدم چقدر می‌تونه استوار باشه البته توی یه بازه زمانی که همه ایدلا داشتن خودکشی میکردن سر هیت اما اون قوی موند

جونگکوک: بهترین پسر توی قلب ما ارمیا

جین:با خنده های شیشه پاک کنی کلی میتونی ساعت ها بخندی

شوگا:با وجود کلی سختی تونست به این جایگاه برسه

پس کیپاپ برای هر طرفدار کلی معنی داره

درضمن دلیل نمیشه هرکی آرایش می‌کنه یا دختره یا گی فکر کنم بد فهمیدی 

اونا خودشون هیچ حقی برای میکاپ نکردن یا کردنشون ندارن چون کمپانی برای منافع خودش هر کاری میکنه فقط برای پول 

اما برای طرفدار مثل:بلینک-استی-ارمی

فقط اونا مهمن

پس تا وقتی نمیتونی جای ما باشی نمیتونی بفهمی وقتی توی این دنیا که همش داره کی+ر می‌کنه تو زندگیمون وقتی یه امید برای زندگی پیدا می‌کنی معلومه هر کاری برای اون امید میکنی

مثلا مادر وقتی تو عاشق مادرتی یکی همش راجب مادرت بد بگه تو هم تایید میکنی نه 

چون خودت سختی ها و امید هایی که باهم رفتینو میفهمی....مثال چرتی بود میدونم😅 

شاید انسان نیستم🧋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیییییچوقت درکتون نکردم و نمیکنم 

( متعهد به فریبرز باغ بیشه  😎💍)                                            دوستِ عزیز این طبیعیه که یکسری از ادما از تو خوششون بیاد و یکسری بلعکس 🤷🏿‍♀️ سعی میکنم با خودم در رقابت باشم نه جهان پیرامون ❣"""-خدایا شکرت برا بارون برا اتیش برای خانواده برای سلامتی برای آسمون برای غروب و طلوع 💙برای کتابای خوب برای ادما پاک برای قلبای مهربون 🌼🫀                                    

شرافتاً هیچکدوم اینا رو که گفتی نمی‌شناسم 

ولی کاش دغدغم همین بود. 

ولی در کل آرمی که سهله من حتی فن پیج خا رو درک نمی‌کنم 

یا اینا که پشت سر ماکان بند مثل اسفند رو آتیش بپر بپر میکنن 

اصلاً نگاشون می‌کنم دچار شرم نیابتی میشم 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀