2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا! از تو می‌خواهم هر کسی که اینجا با امید به درگاه تو آمده، به حاجتش برسانی؛ دلش را شاد و راهش را هموار کنی. اگر آرزویش برایش خیر است، آن را زودتر نصیبش کن🌸✨

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ

فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ

إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

خدا انشالله همه رو لباس عافیت بپوشاند.. نمیدونم‌ انگار صدامونو‌ نمیشنوه..۴۵روز پسرعموم‌ بر اثر سردرد شدید تشنج کرده و سرش و عمل کردن و هنوز که هنوزه به هوش نیومده یک جوان ۱۴ ساله کسی که ده قدم فاصله رو یک قدم میکرد..خدا همه رو شفا بده هم مریض شما هم مریض ما

سینه متاستازه به ریه وکبد

اخی عزیزم ب خودتون مسلط باشین میدونم سخته🫂

انشالله ب حق علی اصغر امام حسین شفا بگیرن

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
خدا انشالله همه رو لباس عافیت بپوشاند.. نمیدونم‌ انگار صدامونو‌ نمیشنوه..۴۵روز پسرعموم‌ بر اثر سردرد ...

انشالله شفای کامل بگیرن بزودی،الهی آمین

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
خدا انشالله همه رو لباس عافیت بپوشاند.. نمیدونم‌ انگار صدامونو‌ نمیشنوه..۴۵روز پسرعموم‌ بر اثر سردرد ...

انشالله خوب شه من دارم دق میکنم چندروز بمونم منتظرمرگ مادرم حالاکه خوبه درمان نمیکنن می‌کن ضعیفه

عزیزم نظر دکترچیه؟

میدونم الان اونقدر ناراحتی که شاید محل به هیچ دلداری ندی.

ولی یه موقع که اروم تر شدی و تونستی 

تو گوگل سرچ کن :از حیوانیت تا حیات

این سلسله مباحث را صوتی هست گوش کن...

واقعا قول بهت میدم اروم میشی...

دنیا برمدار خواست من و تو نمیگرده...ما فقط بنده ایم...

امام حسینی که خدا انقدر دوسش داشت چه اتفاقی براش افتاد؟

وقتی علی اصغرش تو بغلش جون میداد گفت خدایا آسون تحمل میکنم چون تو داری میبینی ...

همین سرطان یکی از الطاف خداست به مادرت تا سبک بشه ...میدونی میگن یک تب چقدر از گناهان انسان را پاک میکنه ...این بلاها گرفتاریها اینا همه برای اینه خدا محکمون بزنه و سبکمون کنه ...

اینارو وقتی برات مینویسم که در دلشکسته ترین حالت ممکنم و گوشه چشمم اشک نشسته ...

ولی اون چیزی که گفتم رو سرچ کن گوش کن ...