2777
2789
عنوان

بنظرتون سیستم پزشکی ما درسته یا غربی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 9548 بازدید | 270 پست
صد درصد اونا،اونا بر اساس تکست پزشکی که برای هر خطش صدها تحقیق انجام شده عمل می کنند اما در کشور ما ...

دقیقا اینا هیچوقت عقب نمیمونن از چیزی

از قصد این کارو میکنن 

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آموزش پزشکی ایران مثل غربی هاست ولی آیا مردم ایران مثل غربی ها هستن؟ اینا تا چشمشون به دکتر میوفته م ...

این چیزا بنظرم تو طرح اتقاق میوفته 

شایدم هست و من ندیدم 

این چیزا بنظرم تو طرح اتقاق میوفته شایدم هست و من ندیدم

طرح و غیر طرح نداره همه جای ایران همینه حالا تو مناطق محروم چون فرهنگ و سواد مردم پایین تره بیشتر این مسائل دیده میشه

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

کسی رو دیدمم  فوق تخصص عفونی می گفت بچه شما سرما خوردگی ویروسی داره هیچ دارویی نیاز نداره می‌گفت شما نمیدونی من خودم میدونم بچه ام چه مشکلی داره باید چرک خشک کن بخوره😁تحصیلات مادر بچه دیپلم بود

کسی رو دیدمم فوق تخصص عفونی می گفت بچه شما سرما خوردگی ویروسی داره هیچ دارویی نیاز نداره می‌گفت شما ...

من یبار اینجوری زندگی کردم داش واقعا سختههه

یبار بد مریض شدم دکتره هم جوون بود اعتقادی به آنتی بیوتیک نداشت

یه هفته گذشته بود ولی خوب نمیشدم مجبور شدم دوباره برم 

اغلب کسایی که خارج کشورت برای کارهای درمانی و اینا سالانه میان ایران چون هم هزینه ها کمتره هم کیفیت بیشتر... خیلی داروها رو هم میسپارن کسی میره واسشون ببره انقدر وضع دارو افتضاحه... این بحث که دیگه خیلی معروفه

پزشک توایران خیلب در دسترس تره 

تو غرب اینطوری نیست 

دوستای صمیمی من دو تاشون ایتالیا هستن یکی شون فنلاند دوستای برادرم هم آمریکا و کانادا 

آمریکا بخش خصوصی ش اوکی ولی گرون 

کانادا سیستم درمانی خوبی نداره 

اروپا خیلب پیر نوبت میدن برا متخصص پزشک خانواده ک عمومی در دسترس نیاز باشه ارجاع میدن 

ولی کلا دکترا ایران خیلی با سواد ترن و در دسترس تر هم دولتی هم مطلب هم درمونگاه همیشه هست 

مینیمال 

سيستم بعضي كشورها  ي جاهايي بهتر هست ك سريع دارو نميدن چون گاهي لزومي نداره مث انتي بيوتيكها 

ولي ي جاهايي هم لازمه سريعتر رسيدگي بشه ك  بعضي كشورا سيستم كندي دارن

رسيدگي ب بيمار در بيمارستان  و احترام در خارجه بيشتر و بهتر هست

(منبع تعريف دوستها و بستگان خارج نشين)