2777
2789
عزیزم منظورم از تلخ درک کردنت بود نه چیز دیگه اگه ناراحت شدی ببخش من خودم از پدر مهر ندیدم

ناراحت نشدم میخواستم واضح تر بگم چرا میگم جهنمی هیچوقت کارای بلا های که سرم آورده یادم نمیره شاید خیلی ها بگن فرار روبه جلو میخوای بکنی حقیقتش تحمل ندارم دیگه اینطوری پیش بره سر به بیابون میزارم هروز تا یه مسکن نخورم روزم روز نمیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ناراحت نشدم میخواستم واضح تر بگم چرا میگم جهنمی هیچوقت کارای بلا های که سرم آورده یادم نمیره شاید خی ...

میفهمم چی میگی 

واقعا سخته روح و روان آدم رو خراب می‌کنه والدین بی مسئولیت 

پول و اینا بهت میده؟

میفهمم چی میگی واقعا سخته روح و روان آدم رو خراب می‌کنه والدین بی مسئولیت پول و اینا بهت میده؟

نه پول قحطعه مگه اینکه بده مواد یا 10 میلیون بده مامان باش تو سفر حال کنند کرایه اتوبوس خواهرم به زور میده درس بخونه