2777
2789

هوشبری اتاق عمل اینا واس خانومم داره؟

میدونید تا چه تراز و رتبه ای دعوت به مصاحبه میشن؟

خواهش میکنم اگه میدونید چیزی از خودتون یا اشناهاتون بگید بهم مرسی❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک کنم مصاحبه داره و حقوق هم میدن

دخترا هم میتونن برن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

اره داره رنج قبولی ترازش ۸۶۰۰ ۸۷۰۰رتبه ده تا دوازده هزار اینا واسه امسال بود

واسه پزشکی؟

اخه یه رشته مثل هوشبری اینا تراز کمتری بخاد فک کنم

بنظر شما نسبت به باقی دانشگاه ها با تراز کمتری دعوت میکنه؟

یا بیشتر

واسه پزشکی؟اخه یه رشته مثل هوشبری اینا تراز کمتری بخاد فک کنمبنظر شما نسبت به باقی دانشگاه ها با ترا ...

من ارتش با ۸۶۰۰ اتاق عمل قبول شدم بقیه اله سختگیریش بیشتره امسال واقعاً قبولی هاش واقعاً ترازا بالا بود

مزایای فوق العاده ای داره و سخت گیری هم در کنارش هست 

رتبه و تراز قطعا خیلی خوب میخواد چون جذبشون خیلی کمه

ولی در عوض احتمال قبول ی بیشتره چون آدمی که پرستاری میاره که خیلی مطابق اعتقاداتش نیست این دانشگاه به عنوان الویت آخر میزاره که امتیار خوبی داره برای فردی که الویتشه

من ارتش با ۸۶۰۰ اتاق عمل قبول شدم بقیه اله سختگیریش بیشتره امسال واقعاً قبولی هاش واقعاً ترازا بالا ...

وایی شما قبول شدید🥹

خوشبحالتون واقعا تبریک میگم

از رشتتون راضیین؟

ببخشید من خیلی دلم میخواست با یه دانشجوی این دانشگاه صحبت کنم 

امکاناتش خوبه؟

حقوقتونم میشه لطف کنید بگید

مرسی🥹❤️

مزایای فوق العاده ای داره و سخت گیری هم در کنارش هست رتبه و تراز قطعا خیلی خوب میخواد چون جذبشون خیل ...

من میخوام پیراهاشو شرکت کنم بجز پرستاری...

ولی میترسم ترازم انقد نشه که کاربرا گفتن🥲

شما دانشجوی اونجایید؟