2777
2789
عنوان

شوهرم جدی نمیگیرتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 118 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا اصلا به دوستی فکر نمیکنم میدونی راستش مشکل دیگه ام اینه که من طرز تفکرم با مامانم اینا متفاوت ...

بزار برات تعریف کنم یه چیزی و این خاستکار و راه بده و بسنجش  دختر عمه ی من مثل شما بود و به خاستگا ش گفته بود بع زور خانوادش چادریه  پسره هم قبول کرده بود که چادر نپوشه روز عقد بعد عقد چادر دختره رو انداخت بالای درخت و دست زنشو گرفت و گفت خانمم دیگه به سلیقه ی خودش لباس میپوشه

بزار برات تعریف کنم یه چیزی و این خاستکار و راه بده و بسنجش دختر عمه ی من مثل شما بود و به خاستگا ش ...

خخخ بالا درخت🤣🤣🤣🤣

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

بزار برات تعریف کنم یه چیزی و این خاستکار و راه بده و بسنجش دختر عمه ی من مثل شما بود و به خاستگا ش ...

خواستگارش سنتی بود ؟ و اینکه به خاطر این چیزا نیامده بود ؟

چون اینایی که برا من میان اکثرا به خاطر همین چیزا میان و یا عضو جاهایی هستن که من خوشم نمیاد 

خواستگارش سنتی بود ؟ و اینکه به خاطر این چیزا نیامده بود ؟چون اینایی که برا من میان اکثرا به خاطر هم ...

بله سنتی بود مادر پسره  عاشقش شده بود عاشق حجابش الان ببینیش داف شده بیا و ببین