2777
2789
عنوان

شوهرم جدی نمیگیرتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 118 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب شرایطتت خوب بود ازدواجت براچی بود ببخشید رک حرف میزنم حسودی هم نمیکنم خودم متاهلم مرد ذاتش اینه ک ...

مرد اگه خودش عزت بخواد تلاش میکنه خونه میگیره نخرید اجاره میکنه بزرگ نشد کوچیک... 

متولد ۶۳ ام

عزیزم یه چیزی بگم ؟ ببخشید ها 

من بیست و یک سالمه دوست ندارم ازدواج کنم به خصوص سنتی ولی خواستگار زیاد دارم همش ردمیکنم ، البته بگم کاملا سنتین و تا حالا منو ندیدن فقط معرفی شدن 

احساس میکنم ازدواج اینجوری اصلا خوب نیست 

ولی بهم میگن ستم که رفت بالا پشیمون میشم 

میتونم تجربه و نظر شما رو بپرسم 😔 شرمنده بازم

عزیزم یه چیزی بگم ؟ ببخشید ها من بیست و یک سالمه دوست ندارم ازدواج کنم به خصوص سنتی ولی خواستگار زیا ...

بله درست میگن

ادم همیشه اینجوری نیست..

هنیشه خوشگل نیست همیشه پدر مادر بالاسرت نمینونن

خواهر برادرا میرن سر زندگی خودشون

تو میمونی و کلی پشینونی

الان کلت داغه دختر نمیفهمی

ملاکت خوشگلی و... قرار نده

اخلاق رفتار بایو داشتع باشه مرد

قبول کن بره 

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

عزیزم یه چیزی بگم ؟ ببخشید ها من بیست و یک سالمه دوست ندارم ازدواج کنم به خصوص سنتی ولی خواستگار زیا ...

منم مثل شما بودم ،مهاجرت برام اولویت بود ، منم دقیقا مثل شما فکر میکردم ولی همیشه میگم کاش مامانم عاقل بود کاش اجازه می‌داد خاستگاری که شرایط خوبی داره بیاد همو ببینیم شاید خوشمون اومد شاید به دل نشست 

کلا مامان من با هر خاستگاری مخالف بود (سنتی خوب نیست ، تو خیابون بپسندن بده ، مامانش بپسنده بده ) خب راه‌ها رو بسته بود . واقعا میگم از ته دلم میگم 

مجردی تو سن بالا وحشتناکه لطفااا فرصت هاتو نسوزون بزار بیان ببینید بشناسید شاید خوب بود

خواهرشوهرت سنی ازش گذشته که باید خودش برادرشو تشویق کنه. خونه خودتون از خونه خواهرش حتما خیلی دوره ک ...

بله مجرده ، ولی خب ما میریم سر میزنیم پیاده که نمیریم ولی خواهرش هم هیچ کاری نمیکنه

بله درست میگنادم همیشه اینجوری نیست..هنیشه خوشگل نیست همیشه پدر مادر بالاسرت نمینوننخواهر برادرا میر ...

به خدا ملاکم خوشگلی نیست 

ولی نمیتونم به ازدواج سنتی اونم وقتی طرف تاحالا منو ندیده دل خوش کنم ،چجوری میتونم به مردی که مادرش براش زن پیدا می‌کنه اعتماد کنم ، اصلا علاقه ای بوجود نمیاد یه چیزی مثل وابستگی بوجود میاد ، چجوری میتونم کل عمرمو فقط تحمل کنم 

منم مثل شما بودم ،مهاجرت برام اولویت بود ، منم دقیقا مثل شما فکر میکردم ولی همیشه میگم کاش مامانم عا ...

افریت بر شما واقعا تحربه خوب چیزیه اگر کسی بفهمه و درس بگیره ممنون از تجربه تون انشاا.. ک خداوند پشت و پناهتون ایشالا خوشبخت بشی

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

منم مثل شما بودم ،مهاجرت برام اولویت بود ، منم دقیقا مثل شما فکر میکردم ولی همیشه میگم کاش مامانم عا ...

نمیتونم به ازدواج سنتی اونم وقتی طرف تاحالا منو ندیده دل خوش کنم ،چجوری میتونم به مردی که مادرش براش زن پیدا می‌کنه اعتماد کنم ، اصلا علاقه ای بوجود نمیاد یه چیزی مثل وابستگی بوجود میاد ، چجوری میتونم کل عمرمو فقط تحمل کنمو اینکه احساس میکنم دستم باید بره تو جیب خودم هنوز کلی امیدو آرزو دارم 😔 چی بگم