2777
2789
عنوان

برم دیدن شوهر سابقم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2822 بازدید | 96 پست
خب الان یه آدم فلج میخاد بگیره با تو چیکار کنه اگه دلت میخاد میتونی با هماهنگی شوهرت بری اگه شوهرت ا ...

خانواده اونام همینو میگن فرداحتما به شوهرم میگم اصلا دوست ندارم برم یاداوریشم استرس میندازه بجونم ولی اگررررر رفتم با یکی میرم پدری همسری برادری 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانواده اونام همینو میگن فرداحتما به شوهرم میگم اصلا دوست ندارم برم یاداوریشم استرس میندازه بجونم ول ...

اصلا نرو . احساس خطر میکنم. چون مشکل روانی هم داره، هبچ چیز از هبچ کس بعید نیست حواست باشه.

ببین به شوهرت نگو ،نرودیدنش ،بزن تودهن هرکس اصرار کرد بری اونجا ،بهشون حتی فکر هم نکن .اگر سالم بود ...

اره دقیقا تا وقتی سرپا بود هیچ وقت بهم ابراز علاقه نکرد بعد طلاق و شروع مریضیش تازه یادش افتاده بود که اشتباه کردم دوست دارم برگرد وفلان 

اره دقیقا تا وقتی سرپا بود هیچ وقت بهم ابراز علاقه نکرد بعد طلاق و شروع مریضیش تازه یادش افتاده بود ...

توروخدا نرو ،حتی اگر هیچ مشکلی پیش نیاد بادیدنشون روانت به هم میریزه این طلم رودرحق خودت نکن

توروخدا نرو ،حتی اگر هیچ مشکلی پیش نیاد بادیدنشون روانت به هم میریزه این طلم رودرحق خودت نکن

بنظرت اصلا به شوهرمم نگم چیزی به اونام بگم نمیام دیگه اصرارنکنید وگرنه حلال که نمیکنم نفرینم میکنم ...ول نمیکنن که 

حالا بازهم اصرار دارن میگن بزار برای اخرین بار ببیندت باهات حرف داره سالها گذشته دوباره دیدنش ویاداو ...

خیلی خیلی غلط کرده 

ب هیچ عنوان نه برو 

نه ارتباط بگیر

اول اینک مگ اونا دلشون بهت سوخت 

ک الاخون والاخونت کردن

از طریق همون فامیلا بهش برسون 

بخاطر روانی بودنش خودشو میبخشم 

اما خانوادش تاقیام قیامت نمیبخشم

بعدشم بخدا شوهرت بفهمه زندگیت بهم می ریزه 

فک میکنه تو هنوزم دلت باهاش

ولش کن لازم بود اینستاتو حذف کن 

برای آخرین بار از طریق رابط پیام بفرست واز اون رابط خواهش کن راجع ب اون شخص و خانوادش دیگ چیزی نگه

بنظرت اصلا به شوهرمم نگم چیزی به اونام بگم نمیام دیگه اصرارنکنید وگرنه حلال که نمیکنم نفرینم میکنم . ...

بزار هی اصرار کنن  مگر شما تواقوام باهمه در ارتباطی به پدر ومادرتون بگین به همه اقوام تذکر جدی بدن که تکرار نشه ،شما نرم برخورد میکنید

خیلی خیلی غلط کرده ب هیچ عنوان نه برو نه ارتباط بگیراول اینک مگ اونا دلشون بهت سوخت ک الاخون والاخون ...

همه چیمو حذف کردم اونا هیچی ازمن ندارن الان نه شماره نه اکانت نه پیج هییچی فقط باخانوادم درتماسن  چندین بار اومدن خونه بابام اینا بست نشستن دیگه خونه بابامم میترسم برم ا نا اونجا باشن

بنظر من به شوهرت نگو ، شاید خونوادش می خوان زندگی تو رو هم از هم بپاشنن ، اصلا شاید شوهرت با شنیدن این حرف بهت بدین شد اخلاقش عوض شد دنبال دردسری خواهر ، تو همون اینستا بگو حلال کردم تموم شد رفت دیگم بهم پیام ندید 

اصلا جواب ندی از همه جا بلاک کن