2777
2789
عنوان

شوهرم پرستشم میکنه بهم میگه جورجینای من

| مشاهده متن کامل بحث + 3101 بازدید | 122 پست
اونقدر که تاپیک منفی خودم یکی اینجوری میبینم خیییلی خوشحال میشم

بخدا

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه تازه ازدواج‌کردین که طبیعیه، همه اولش از این روزا دارن، باید دو سه سال دیگه رو ببینی ولی ایشالا مال شما ادامه دار باشه، اگه بعد از چندسال زندگی اینطوری هستین که آفرین خوشبختیتون تا ابد پایدار باشه

چند وقته ازدواج کردید؟گوش شیطون کر زندگی عاطفی ما هم خوبه خداروشکرهمچین تاپیکایی که میبینم از ته دلم ...

عزیزم این کاربر تاپیک الکی می‌زنه تو هم باور کردی

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
سر کاری بود😐 منم فکر کردم راست میگه

اره بیشور 😑

بریم تاپیک بقلی 

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍

وا چیکارش داری بنده خدارو حس خوب گرفته

تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش .

متاسفانه😑 

رفتم دیدم تاپیکاشو فهمیدم 

وا چیکارش داری بنده خدارو حس خوب گرفته

خیلی بیکاری 😬🔪

مثال از رابطه ی عاشقونس حالا شما کوتا بیا یه فرصت بده

نه اصلا نمیتونم فرصت بدم اصرار نکن😂🤣

خب جدی مگه خودمون چمونه که برای تعریف اسم یکی دیگه رو بیارن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

من بهش میگم کاظی میخوام اینیستا براش پیج بزنم قربونش بشم برام شکلات خارجی میخره صد تومن منم براش شلوار اسبی میپوشم پیتیکو پیتیکو میکنم

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم