2777
2789
عنوان

یه فکت راجع به فرصت ترمیم معدل مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 28 پست
عزیزم تو دفترچه ایی که امروز صبح اومد گفتن اجازه ترمیم مجدد داده نمیشه !!!! خبر نداری انگار

صد ها هزار دفترچه هرروز داره منتشر میشه که توی هرکدوم یه خبر جدید و فیک میزارن اطلاع دارید دیگه؟

شما فکر کنم مشاور رسمی نیستی یا اگرم هستی تازه کاری یا اگرم تازه کار نباشی ، متصل به منبع راسخ اموزش پرورش و سازمان سنجش نیستی که دفترچه های اصلی رو دریافت کنید ، بنظرم فقط توی اینترنت این چیزارو میبینید و میایید اطلاعات غلط میدید.

مادرم معاون اموزشیه و کاملا وصله به منبعِ درستش ، و تا الان که کاملا ازمون های ترمیم معدل پابرجاست و انجام خواهد شد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳۰ خرداد

من بین ۳۱ خرداد و ۳۱ تیر ماه مونده بودم ، بهم گفتن بزن تیر 

منم زدم تیر در واقع اول زده بودم خرداد

مشکلی پیش میاد یا حتما باید عوضش کنم؟

پارسال هم زده بودم تیر

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
صد ها هزار دفترچه هرروز داره منتشر میشه که توی هرکدوم یه خبر جدید و فیک میزارن اطلاع دارید دیگه؟شما ...

عزیم حالت خوبه ؟ امروز رسماااااا دفترچه اومده ها 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
صد ها هزار دفترچه هرروز داره منتشر میشه که توی هرکدوم یه خبر جدید و فیک میزارن اطلاع دارید دیگه؟شما ...

خانوم چی میگی دفترچه ثبت نام اومده😐 بادی به غبغب انداختی میگی مامانم فلانه انگار وزیره امکان نداره کاری کنن به ایشون نگن

عزیزم امروز سازمان سنجش دفترچه داده ... تو سایت سنجش !!! درضمن من گفتم ترمیم مجدد که خیلی از بچه ها منتظر بودن

توی همون آذر یا نهایتا دی گفته بودن پارسال 

الان که آذر هم تموم داره میشه 

واقعا باورم نمیشه کارم به اینجا رسیده😭خدا ازشون نگذره 

ای کاش همون رشته ای که آورده بودم رو میرفتم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

هیچ حرفی ندارم واقعا !!! تراز معدل پارسال چند بود؟

۸هزار اینا فکر کنم

خیلی کم خونده بودم اکثرا شب امتحانی 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

۸هزار اینا فکر کنمخیلی کم خونده بودم اکثرا شب امتحانی

جبرایش کن با امتحان نهایی یازدهم و کنکور اردیبهشت .... حتما کنکور اصلیت کنکور اردیبهشت باشه ....تراز فوق العاده بالاتری داره نسبت به تیر

جبرایش کن با امتحان نهایی یازدهم و کنکور اردیبهشت .... حتما کنکور اصلیت کنکور اردیبهشت باشه ....تراز ...

مرسی از راهنماییتون 

شما مشاور کنکور هستید🥺

میتونم چند تا سوال ازتون بپرسم

یعنی شما میگید فرصت ترمیم مجدد داده میشه