2777
2789
عنوان

مامانم داره واقعا ازم میکشه یا نمیدونه داره میکشه💲

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 23 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه میدونی واقعا داره این راهکارارو انجام بدههمش بگو ندارم _اسنپ بگیر: کارتم‌خالیه فلان کار : بلد ...

دیگه بلده. دقیقا همون روزی که پول تو جیبیمو میده تا چند روز بعدش همش شارژ و اسنپ میخواد

هر وقت نبودی همه چی قشنگ شد!                        ‌‌همون ستونم. کاربریمو اصلیمو برگردوندم.
دو سه بار هی بگو کارتم خراب شده پیامک رمز دوم نمیاد سوخته گم شده تا این عا ت از سرش بیفته

یه بار همینکارو کردم لباساشو پوشید رفت از عابربانک شارژ گرفت بعد قهر کرده بود چند روز. انگار من بدهکارم بهش

هر وقت نبودی همه چی قشنگ شد!                        ‌‌همون ستونم. کاربریمو اصلیمو برگردوندم.
دوست داره کسی،براش خرج کنه ،حمایت مالی کنه .منم گاهی بدم نمیاد بااینکه شاغلم حقوقم خوبه

کسی تو زندگیش هست.‌چرا از من بدبخت درمونده میخواد. هرتا خرج واسه خودش میکنخ

۴ بار بگو ندارمو لازم دارم ول میکنه

خیلی پر رو تر از این حرفاست. دیروزم یه اشتباهی کردم گفتم یه مقدار پس انداز تو فلان کارتم بوده. دیشب دوتا اسنپ گرفتم خودم حساب کردم دیگه اصلا اسمشم نیاورد امروزم باز 100 تومن بسته اینترنت