2777
2789
عنوان

در رابطه با این تاپیک پربازدید (اسکرین شات های پیام های شوهرم)

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 33 پست
من به شوهرم میگم اگه منم تهدید به خیانت کنم چی در انتظارمه؟؟؟؟‌آقا لال میشه

عزیزم خواهرانه بهت میگم مردی که تو دوران عقد اینجوری بهت میگ بری زیر یه سقف براش با یه دستمال کاغذی کثیف دور از جونت فرقی نداری پس عمر و جوونیتو هدر نده بشین خونه بابات 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا همه دخترا اوایل زندگی زیاد به شوهرشون توجه می کنن

و البته مردا هم عادت به جواب پس دادن و زیر نظر بودن ندارن

از مردا نباید پرسید کجا می ری کی میای؟

ازین سوالا مردارو عصبی می کنه

بهتره تو صحبتا بیشتر جملاتتون این باشه 

دوست دارم بیشتر ببینمت

خیلی دلم می خواد باهم بریم فلان جا

و بهتره یه تایمی رو خودتون را مشغول کنید و از نامزدتون فاصله بگیرید

اجازه بدید اونا دلتنگتون بشن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆
من اگه رابطه نداشتم جدا میشدم... هم از گفتنش به خانوادم خجالت میکشم هم میدونم که خانوادم بعد طلاق سخ ...

بخاطر اینکه فلان شلوارت که کوتاهه رو نپوشی از چاله خودتو میخوای بندازی تو چاه همچین میگین رابطه انگار قتل کردی 

برگشت به آزادی🕊

من اگه رابطه نداشتم جدا میشدم... هم از گفتنش به خانوادم خجالت میکشم هم میدونم که خانوادم بعد طلاق سخ ...

وای تورو خدااااا این چه طرز فکریه داری؟ اون سختگیرایو به جون بخر ولی تن به این زندگی نده دختر به خودت بیا نهایتش میری سرکار مستقل میشی بعدش کسی دیگه گیرم نمیده بهت باباتو ببوس بذار روی سرت تا این شوهر بی چاک و بی دهنت 

فقط مونده بگن بیا بجا منم کار کنفک میکنن از کجا اومدن

همینو بگو

یه مشت نر به اصطلاح مرد

یکی نیست بگه آخه شتر تو رو مامان بابات هم تحملت نکردن و انداختنت بهم دیگه زر اضافه چرا میزنی

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
اینا چرا پرنسس شدن؟؟

من فکر میکنم ،نصفش تقصیر خانوادست مخصوصا مادر که مثل شاه با پسرش رفتار کردن اشتباهاتش رو به روش نیاوردن دست کشیدن پشت پسرشون حالا که ازدواج کردن تحمل انتقاد ندارن  مثلا بگی فلان رفتارت بده هار میشن

مرگ یه بتر شئون یه بار راستش و به مامانت بگو

بگو من این کار اشتباهم کردم

ولی این خون منو تو شیشه کرده پرو شده

میره شمال واسه خودش

با من مثل یه زن خیابونی رفتار میکنه

بخدا جدا میشی شانست با یه آدم دیگه امتحان میکنی 

این چیه اخه

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

این رفتارهایی ک این نرها دارن بخش بزرگیش برمیگرده ب رفتار و اجازه خودمون 

وقتی زن از اول کوتاه میاد و آسون میگیره نشون بده ک خودشو دوس نداره ارزشی واسه خودش قائل نیس اونام این اجازه رو ب خودشون میدن ک هر گ.وهی بخورن

همینو بگویه مشت نر به اصطلاح مردیکی نیست بگه آخه شتر تو رو مامان بابات هم تحملت نکردن و انداختنت بهم ...

وایییی واقعا آدم تا خودش مستقل نشه نباید ازدواج کنه اکثر مردا منت لقمه نون که میزارن جلوت رو هم میزارن

من فکر میکنم ،نصفش تقصیر خانوادست مخصوصا مادر که مثل شاه با پسرش رفتار کردن اشتباهاتش رو به روش نیاو ...

واقعا تربیت خییلی تاثیر داره ولی اون مردای با ادب و با شخصیت که گیر خ...راباش میفته 

ما شانسمون کجاست

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
وای تورو خدااااا این چه طرز فکریه داری؟ اون سختگیرایو به جون بخر ولی تن به این زندگی نده دختر به خود ...

مطمعنم که اگه طلاق بگیرم حق سرکار رفتنم ندارم درصورتی که قبل ازدواجم بابام التماس میرد درستو بخون مهاجرت کن.‌‌‌.. ولی الان براش دیگه فرق میکنه

مطمعنم که اگه طلاق بگیرم حق سرکار رفتنم ندارم درصورتی که قبل ازدواجم بابام التماس میرد درستو بخون مه ...

تو از ذهن پدرت خبر نداری چرا فکر میکنی پدرت دشمنته برو بگو اره بابا من فهمیدم طرف مشکل داره روانشناس گفته جداشیم بهم توهین میکنه به پدرت بگو همش گریه میکنی و احساس بی پناهی داری بگو حس میکنم اشتباه انتخاب کردم و الان میخوام ازم حمایت کنید 

برگشت به آزادی🕊