2777
2789

آخرم یا بهت خیانت میکنن مثل چی از زندگی پرتت میکنن بیرون همشون همین طورین تا یه نفر بهتر از تو میبینن تو رو یادشون میره فهمیدم داییم که خیلی مرد خوبی بود به زنش خیانت کرده زنی که توی ۲۲ سالگی باهاش ازدواج گرد با بدبختیاش ساحت نه خونه داشت نه ماشین داشت هیچی نداشت توی یه اتاق زندگی میکردن زنی که دو تا بچه براش آورد حالا که اوضاش خوب شده و خونه و ماشین داره رفته بایه دختر جون الهی خیر نبینن این دخترای خونه خراب کن از وقتی شنیدم دلم برای زن داییم میسوزه اصلا هم دیگه به مردا اعتماد ندارم از نامزد خودمم بی اعتماد نامزد منم هیچی نداره من دارم به پاش میسوزم و میسازم نه خونه نه ماشین هیچی میترسم سرنوشت زن دایم دچار بشم دلم میخواد از نامزدم جدا بشم حداقل برم با یه آدم پولدار که دلم نسوزه اگه بهم خیانت کرد بگم به خاطر پولش بوده که باهاش ازدواج کردم دیگه نامزدمو نمیخوام دلم برلی زن دایم کبابه چقدر سختی کشید این شده زندگیش

دقیقا لایق نیس شوهرمو خدا لعنت کنه خون به جگرم کرده از بس گذشتم خدا ازش نگذره

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم مثل زنداییت فقط شوهرم با خیییییلی پایینتر و زشتر بهم خیانت کرد

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

منم از مردا متنفرم. منم کل داراییها دادم شوهرم حتی حلقه ازدواجمونم فروختم بجای تشکر گفت وظیفته. چند روز پیش اعتراف کرد با یکی از دخترای فامیل که خیلی زشتم هست دوران نوجوانی تو خلوت باهم کارایی کردن اون دخترم جلوی چشمم بود همیشه باهاش صحبت میکردم. حالم ازخودم بهم میخوره از اون روزی که این ماجرا رو تعریف کرده نهار که خونه نیست خودم و پسرم غذای خوب میخوریم شبا که ازسرکار میاد شام واسش املت و سوسیس و کوکو درست میکنم لیاقتش کمتر از ایناس

الان داری باهاش زندگی میکنی؟

مجبورم به خاطر بچه هام