2777
2789
عنوان

تب کودکان رو جدی بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شیاف مریضی رو پنهان میکنه

به هر حال استفاده یکی دوبارش واقعا لازمه 

الان توی پست های بالا گفتم اگر پزشک دیشب شیاف نمی‌داد بچه من معلوم نبود چه بلایی سرش بیاد چون دیگه با بروفن هم تبش قطع نمیشد

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
چرا چی شد ه

عید ۱۴۰۳ دخترم تب کرده

دکتر عمومی جدی نگرفت

ریه آب آورد

نفهمیدیم چون شیاف میزدم به دستور پزشک

بعد جراحی سختی داشته

۷۰ درصد ریه کار میکرد

انتی بیوتیک های فوق قوی و در نهایت یه روز اومدن گفتن از اثر داروها مغز استخوان از کار افتاده

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
به هر حال استفاده یکی دوبارش واقعا لازمه الان توی پست های بالا گفتم اگر پزشک دیشب شیاف نمی‌داد بچه م ...

باید علت تب مشخص بشه

خیلی مهمه بعد سه روز

من گاهی مجبورم شیاف دیکلوفناک بزنم برا بچه‌هام. چون هیچ‌جوره تبشون نمیاد پایین. دکتر هم میگه خطر دار ...

باید علت تب رو متوجه بشه پزشک

عفونت و درمان اون

باید علت تب مشخص بشهخیلی مهمه بعد سه روز

آنفولانزا گرفته پسرم 

تب و آبریزش بینی بی‌حالی 

حالا نگفتی چرا شیاف بیچارت کرده

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
آنفولانزا گرفته پسرم تب و آبریزش بینی بی‌حالی حالا نگفتی چرا شیاف بیچارت کرده

نصف ریه از کار افتاد جراحی شد و بعدم مغز استخوان درگیر شد

نصف ریه از کار افتاد جراحی شد و بعدم مغز استخوان درگیر شد

حالا بچتون خوبه؟

چند وقت تب میکرد بچتون؟دائم بهش شیاف میزدین؟

۷ روز تب کرد

اصلا سابقه نداشت

نه آزمایش گرفتن فقط انتی بیوتیک دادن و شیاف

بعدم بستری شد ۱۸ روز

الانم که دیگه تحت درمانه

۷ روز تب کرداصلا سابقه نداشتنه آزمایش گرفتن فقط انتی بیوتیک دادن و شیافبعدم بستری شد ۱۸ روزالانم که ...

تبش قطع نمیشد با اینکه شیاف میزدی؟؟

زبون بسته آخی