2777
2789
عنوان

چندوقت پیش تاپیک زدم ک خانواده شوهرم گفتن طلاقش بده و

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 124 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بلاک کردمپسش زدمتحویل نگرفتمچرا عذرخواهی نمیکنه😐😐😐اسی مادرت اصلا بالغ تربیتت نکردهیه کودک هستی فق ...

یچیزی بگین پیام بدم بهش 

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

عصری زنگ زد بلاک کردم باخطی دیگ زد منم پسش زدم تحویل نگرفتم قطع کردم چرا عدرخواهی نمیکنه

وا یه لحظه کاری نکن ببین چی میشه

امون بده

بروازبلاک درش بیار،توپیام راحتترمیشه حرف زد

حرفاوتوقعاتت رومحترمانه بگو

بچه بازی نکنین هردویکم کوتاه بیاین 

وخدایی که بشددددت کافیست❣
عقدیم پس چکارکنم شمابگین من چکارکنم

باید با ارامش با هم صحبت کنین حرف نبرین بیارین مردها خیلی پیچیده نیستن رگ خواب دارن ی مدت از خانواده اش حرف نزنین بد نگین شما به نظرم آدم مهر طلبی اومدین انتظار توجه زیاد دارین همسرتون تو خانواده پر جمعیت احتمالا بزرگ شدن مدل ناز کشیدنشون فرق می‌کنه شما خیلی خام رفتار کردین عزیزم این بار که زنگ زدن جواب بدین 

وا یه لحظه کاری نکن ببین چی میشهامون بدهبروازبلاک درش بیار،توپیام راحتترمیشه حرف زدحرفاوتوقعاتت رومح ...

گفتم بخدابارهاگفتم انگاردنبال بهانه بود دوربشه

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

توروخدابگین چکارکنم ازقصد داره اینطوری میکنه انگار ازقصدبحث درست میکنه ک نباشم میخوام بهش بگم انگار ...

عزیزم به اصل حرفم گوش گن

نه جواب بده نه پیام

زیاد نه یکماه نمیکشه درست میشه قول میدم

پیام ندم بهش تکلیفم روشن کنم خیلی خستم بگین چ پیامی بدم بخش

بببین بهش بگو تصمیمتو بگیر میخای ادامه بدی یا نه 

جوری رفتار نکن فکر کنه الان تو کشته مرده اونی 

خیلی خیلی رو خودت مسلط باش

اگه دیدی جدیه طلاق بگیر و روی پای خودت وایس 

برا این مردا نباید خودتو فدا کنی

اره سرش سلوغ واسه خمین ناراحتم خواستم پیام بدم بگم دیگ نمیخوامت

نه نده

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

اسی جان ایشون زنگ زده سر صحبت رو باز کرده تا باهم خوب بشید عزیزم مردا خیلی کم پیش میاد عذرخواهی کنند، از بلاکی درش بیار ولی نه زنگ بزن نه پیامی بده، ایشون زنگ زد پیام داد جواب بده و همه حرفایی تو دلت رو بهش بگو ضعف نشون نده حرفاتو محکم بگو نه با ناراحتی نه با کینه نه با بد اخلاقی، 

هر انتظاری داری ازش بهش بگو شرط و شروطی هم هست بزار 

درمورد خانواده هم باهاش بحث نکن عزیزم اون هیچوقت به خانواده اش پشت نمیکنه سعی کن گلم خانواده اش رو ندید بگیری کاری نداشته باش باهاشون ، 

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم