2777
2789

اگه پیدا شد به منم جواب بده لطفا😁😁😁

من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم ظاهری و اخلاقی چجوریه؟ اسمم لعیا

ازمون این هفته رو قبول میشم؟ به صلاحمه بشم یا نشم؟

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

اگه پیدا شد به منم جواب بده لطفا😁😁😁من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم ظاهری و اخلاقی چجوریه؟ ...

گویا کسی نیست 

تو جواب من رو بده منم جواب تورو😶

وطن ای هستی من..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گویا کسی نیست تو جواب من رو بده منم جواب تورو😶

🤣🤣🤣

من ۵ تا حس اولمم درست کار نمیکنه 😂❤️

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

اوکیه فقط لطفاً بگید

برگشتم سوالت رو خوندم همینجور به ذهنم اومد که خوشش میاد

برگشتم سوالت رو خوندم همینجور به ذهنم اومد که خوشش میاد

مرسی عزیزم 

۲ سال دیگه با آقایی قد بلند و عینکی و عاشق ، اسمش سینا

نه ، اصلا تاثیری توی آیندت نداره

بنظرم چند ماه دیگه یه موقعیت مهم در پیش رو داری 

وطن ای هستی من..
مرسی عزیزم ۲ سال دیگه با آقایی قد بلند و عینکی و عاشق ، اسمش سینانه ، اصلا تاثیری توی آیندت ندارهبنظ ...

موقعیت مهم شغلی منظورتونه؟

ممنونم

نمی دونم فقط به ذهنم رسید در عرصه شغل و تحصیلاتتون فکر می کنم

ممنونم عزیزم

امیدوارم برای شما هم هرآنچه میخواید بشه😘

مرسی عزیزم ۲ سال دیگه با آقایی قد بلند و عینکی و عاشق ، اسمش سینانه ، اصلا تاثیری توی آیندت ندارهبنظ ...

من چند سالمه

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود