2777
2789
تمام معیار های زیبایی رو داری:/ چشم ابرو پوست مو واقعا دنبال جلب توجهی همچین تایپکی زدی؟؟

صورتم زاویه ندارع فکم عقبه و کمی تو رفته اس با کلی عمل این شدم قدمم کوتاه ۱۵۰ پوستم سفیده خوبه باز ولی تپلم کلی خودمو کشتم شکمم تخت شد باز برگشتم به وزن قبلیم زود چاقذسذم

آره ..یکی از اقوام ما قیافه ی استانداردی نداشت ولی خدامیدونه یکی از خوشبختهای فامیلشونه..واقعا براش خوشحالم...اگه داستان ازدواجشون رو بشنوی می بینی خدا چقدر قشنگ براش چید اولا که با تنها خواستگارش ازدواج کرددوما که خواستگارش نمی دونم چه اتفاقی تو زندگی دیده بود که وسواس عجیبی داشت که دختر آفتاب مهتاب ندیده می خواست و دیگه هیچی براش مهم نبود...

عاشقانه شوهرشو می ستایید همین باعث شد پسره هم بیش از پیش عاشقش شدیکسال بعد از ازدواجشون ارث عجیبی هم به پسره رسید...و ثروتمند شد...

به خونه ی خیلی لوکس خرید و به نام زنش کرد...

الآنم سه تا بچه ی قد و نیم قد دارن و خداروشکر خوبن با هم...

دختره بعد از ازدواجم خیلی بهتر شد...تپل شد جوشاش بهتر شد ...بالاخره موهای صورتشو زد دماغشو عمل کرد...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگ۲۷سالمه وقتش کیه تا بیا بخوام آشنا بشم یه سالم اون طول میکشه😂

بخدا باید وقتش برسه ، خواهر من ۲۷ سالشه من ۲۲ ، خواهرم همین امسال دوتا رد کرده و معلوم نیس کی کلا نظرش به ازدواج باشه ولی من اگر همین فردا هم یه نفر که واقعا خوب و مناسب باشه ازدواج میکنم 

یه تست ازدواج بلدم میخای بگم انجام بدی؟؟ برا هرکسی گرفتم درست در اومد ،چه متاهل چه مطلقه ، سن ازدواجت در میاد 

صورتم زاویه ندارع فکم عقبه و کمی تو رفته اس با کلی عمل این شدم قدمم کوتاه ۱۵۰ پوستم سفیده خوبه باز و ...

منظورت چونت عقبه؟ اون با عمل جینوپلاستی درست میشه بعدم میتونی فیلر بزنی باشگاه برو باز لاغر میشی بعد چرا خودتو انقد درگیر کردی هاا همه ما یه نقص هایی داریم هاا

بخدا باید وقتش برسه ، خواهر من ۲۷ سالشه من ۲۲ ، خواهرم همین امسال دوتا رد کرده و معلوم نیس کی کلا نظ ...

خوبه باز اون میانو رد میکنه من چیزی به عنوان خواستگار ندارم همش نگاه جنسی بهم دارن فک کنم به شهرم بستگی داره پسرای رشت خیلی پررو شدن، ارررره واسه منم انجام بده بی زحمت😍

منظورت چونت عقبه؟ اون با عمل جینوپلاستی درست میشه بعدم میتونی فیلر بزنی باشگاه برو باز لاغر میشی بعد ...

عمل جینیو هم قاطی عمل هام دراومده ولی بازم کج درآوردن خداروشکر راضی ام مغنه میپوشم یکم کمتر دیده میشه ولی دلم میخواد حداقل خشبخت بشم

عمل جینیو هم قاطی عمل هام دراومده ولی بازم کج درآوردن خداروشکر راضی ام مغنه میپوشم یکم کمتر دیده میش ...

خب خدارروشکر راضی هستی منم خیلی دوس دارم عمل جینو انجام بدم حتما تو آینده عمل میکنم ... خوشبختی درون آدم هاس بعدم مگه تو خوشبختی رو تو ازدواج میبینی انقد برای زندگیت تلاش کن که ازدواج گزینه اخرتم نباشه 

آره میشه برای منم بفرستین

تست ازدواج ابن سینا سرچ کن گوگل

اینجوریه که یه لیوان تا نصفه یا کمتر آب میکنی ،لیوانت بهتره شیشیه ای باشه که صداشو متوجه بشی 

بعد یه حلقه یا انگشتر طلا بردار یکی از موهای سرت جدا کن ، حلقه رو رد کن توی مو و بپیچ دور انگشتت ، حدود یه ده سانتی بشه کافیه ، حالا بگیر توی لیوان دقیقا بالای آب ، توی آب نره ، ثابت نگهدار بعد شروع می‌کنه به حرکت یکم باید صبر داشته باشی ، با هر ضربه حلقه به لیوان یه سال سن حساب میشه ،مثلا اگه ۲۵ تا ضربه خورد ۲۵ سالگی ازدواج میکنی 

اگر مطلقه هستی اول سن ازدواج اول درمیاد ینی اگر ۲۵ ازدواج کردی اول ۲۵ بار ضربه میخوره بعد چن ثانیه حرکتش متوقف میشه بعد شروع به حرکت می‌کنه که باز باید از همون ۲۵ بشماری تا وقتی ضربه هاش تموم شه و وایسه

ببین من برا هرکسی انجام دادم درست بود ،ولی شایدددد برا شما اشتباه در بیاد 

خوبه باز اون میانو رد میکنه من چیزی به عنوان خواستگار ندارم همش نگاه جنسی بهم دارن فک کنم به شهرم بس ...

عزیزم😂😂

باید خودت انجام بدی چون موهای خودت باید باشه 

بالا گفتم چجوری بخون 

تست ازدواج ابن سینا سرچ کن گوگلاینجوریه که یه لیوان تا نصفه یا کمتر آب میکنی ،لیوانت بهتره شیشیه ای ...

من قبلا انجام داده بودم درست نبود 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️