2777
2789
عنوان

برای عروسی جاریم فقط شاباش بدمدیاتوی کارت دعوتم پول بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3320 بازدید | 164 پست
هرجای دنیا هم باشین منطقه محرومم باشین خیلی کمه این مبلغ

بنظرت چهارصد هزارتومنی که اون داده سال قبل زیاد بوده؟

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عوسیمردونه پدر داماد و عروس پنج تومن میدن بقیه یکی دوتومن فامیلای دورم ازصدهزارتومن تا چهارصدهزار

بعد شما فامیل دوری ک ۱۰۰ میخوای بدی؟

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
شما پول غذا هم فقط بخوایید بدید دو نفری برید فقط پول شامتون ۲ ملیون میشه دیگ حالا خرج تالار و میوه و ...

خب بوقتش اونام اومدن مفت مجانی خوردن رفتن

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

شوهرم میخواد یه تومن خرج کنهخب باز درقبال داداشش بهترخرج میکنه طرفایماهم بخدا زیاد کادو نمیدن بیشتری ...

عزیزم بنظرمن ۱۰۰ تومن رو شاباش بدید و کادو ۵۰۰ بدین.  شوهرت هم همون یه میلیون

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
حالا ما کم جمعیتیم کمترینش دیگه ما بودیم بقیه همون از ۲ تومن شروع میشد

والا بخدا چند ماه پیش عروسی عموی شوهرم بود

داداشا داماد نفری ۱تومن فقط شاباش بستن کادو هم نفری ۵تومن دادن یه سکه تمام بهارم خریدن ینی همشون پول گذاشتن بعلاوه کادوهاشون این سکه هم از طرفه همه داداشاش اعلام کردن

خودمم ۵۰۰شاباش بستم

شوهرمم همون ۱تومن

کادوهم ۴تومن انداختیم

متاهل🩷🍃

نمدونم کدوم شهر هستین و چه رسمی دارین.ولی خودت بهتر میدونی با توجه به کادویی که خودت ازشون گرفتی،البته به نرخ روز حساب کن.چون چهارصد تومن چند سال پیش با چهارصد الان فرق میکنه.خودت بهترین تصمیم رو بگیر.شهر ما این مبلغ کمه. حالا خودتون ببینید شرایطتون چطوره.

بنظرت چهارصد هزارتومنی که اون داده سال قبل زیاد بوده؟

اگ پارسال ۴۰۰ داده تونهایت یک تومن بده اگه دنبال جبرانی ....اگ میخوای خودتو بزرگ بگیری و بفهمونی کادو دادن کم درشان تونیست حداقل ۳تومن کادو بده ۵۰۰ شاباش

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
چرا عروسی باهم یک جا نمیگیرن عروس تو تالار داماد تو خونه؟ بعد ۴۰۰0 واقعا کمه اونم بردار داماد

چهارصدهزارو برادرش به ما توعروسی شوهرم داده بود بعد نمیدونم منطق بعضی خانمای سایت چرا اینطوره که میخوام واسه کسی که سال  قبل این مبلغ کم رو داده ممن برم سنگ تموم بذارم؟

عوسیمردونه پدر داماد و عروس پنج تومن میدن بقیه یکی دوتومن فامیلای دورم ازصدهزارتومن تا چهارصدهزار

شما الان ازدواج کردید و خانواده محسوب میشید اونا وقت عروسی شما هنوز عقد بودن توقع زیادی نمیشه ازشون داشت .نمیگم پول زیاد بدید ولی جوریم ندید شخصیت و غرور خودتون رو واسه تلافی خورد کنید

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....