2777
2789
عنوان

برای عروسی جاریم فقط شاباش بدمدیاتوی کارت دعوتم پول بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3192 بازدید | 164 پست
یعنی عروسی مردونه توخونه مادرشوهرمه عروسی دخترتوتالار

شما کلا باید یه هدیه بدین

اونم به برادرشوهرته ‌‌ تازه ن ۱۰۰ تومن و ۴۰۰ تومن 

میلیونی باید هدیه بدین

شاباش هم ک کلا بحثش جداس

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما رسممون برای شاباش فاگیلای نزدیک عمو و عمه و دایی و خاله و داداش و نمیدونم زنداداش و خواهر اینا حد ...

فامیل دورنیستم ولی خب اینا عروسی ما حتی یه قرون شاباش ندادن مگه پول غذای توشیکمشونو دادن اونا؟

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

مامانم عروسی پسر عمه اش رفت ۱و نیم تومن پول داد ۲۰۰تومنم شاباش بعد عروسیه داداشه ۴۰۰ تومن؟انقد بریز ...

والا همینم بزارن تو جیبشون

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
مامانم عروسی پسر عمه اش رفت ۱و نیم تومن پول داد ۲۰۰تومنم شاباش بعد عروسیه داداشه ۴۰۰ تومن؟انقد بریز ...

آدم باید شعورش بکشه پول شامشو حداقل بندازه

حالا میوه و شیرینی و نوشیدنی که یکسره شارژ میشه بمااااند

متاهل🩷🍃

شوهرم میخواد یه تومن خرج کنهخب باز درقبال داداشش بهترخرج میکنه طرفایماهم بخدا زیاد کادو نمیدن بیشترینش چهارصد تومن پول کادو تالارشونه

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه