2777
2789
عنوان

رقص در بارداری خوبه یا نه

96 بازدید | 16 پست

سلام من یه هفته دیگ میرم تو هفت ماه روزی نیم ساعت چل دیقه میرقصم دوساعتم تقریبا در روز کارای خونه و آشپزی اینا رو انجام میدم روزی یکی دو بارم از پله ها بالا پایین میرم و اینا بنظرتون فعالیتم کم نیست؟ گفتن پیاده روی کن ولی از پیاده روی نفرت دارم حالم به هم میخوره 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثل فیلم ترسناکا شد که😂😂😂

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خیلی هم خوبه روحیه هم خوب میشه

ولی پله و فعالیت زیاد از هفته ۳۰ به بعد انجام بده زیاد

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
عه چرا

تصور یه خانم باردار داره میرقصه نمیدونم چرا خندم گرفت 😂

باز خوبه شما میرقصی مادر من فقط میخورد و میخوابید

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

نه خیلی هم خوبه روحیه هم خوب میشهولی پله و فعالیت زیاد از هفته ۳۰ به بعد انجام بده زیاد

انجام بدم زیاد یا ندم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تصور یه خانم باردار داره میرقصه نمیدونم چرا خندم گرفت 😂باز خوبه شما میرقصی مادر من فقط میخورد و میخ ...

ولی اصلااااا شکم ندارم.اما اصلاحات یعنی انگار دو سه ماهمه هرکی میبینه فک میکنه دروغ میگم ۷ ماهمه میگ پ کو شکمت بچه کجات داره رشد میونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی اصلااااا شکم ندارم.اما اصلاحات یعنی انگار دو سه ماهمه هرکی میبینه فک میکنه دروغ میگم ۷ ماهمه میگ ...

ایشالا بچه به سلامتی به دنیا بیاد 🩷

دکتر ب من گفت کلا هیچانات خیلی شدید برای جنین خوب نیست، چه از جنس منفیش چه از جنس مثبتش.. اهنگ با صدای زیاد یا رقص شدید و اینا هم از نوع هیجانات شدید هستن که جنین رو دچار اضطراب میکنن.. محیط با ارامش بهترین چیزه برای بچه