2777
2789
عنوان

مسمومیت با ویتامین D3

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 41 پست
وای خاک برسر دکتر ۵۰۰۰۰خیلی زیاده برای بچه هفته یکی تازه برای بزرگسال ها میگن فقط ماهی یکی

بدن بچم خیلی چیزا کم داره با توجه به شرح حال که دادم .و اینکه سالها دچار حساسیت شدید غذا یی بوده

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا ۴هفته باید هفته ای یکی می دادی.بعدش ماهی یک عدد.شما چند هفته بهش دادی قرص را؟

بله از دکتر اطفال که پرسیدم همینو گفت 

دیروز هفته چهارم بود که دادم 

کاش نمی‌دادم 

پسر ۶ ساله

آخه میزانی که دکتر گفته زیاد نبوده.مگر اینکه علاوه بر قرص ویتامین دی که می خورده.شربت ویتامین دیگه ای بهش تجویز کرده باشه که داخل اونم ویتامین دی بوده باشه.آیا شربت مکمل دیگه ای هم مصرف می کرد علاوه برقرص ویتامین دی؟

آخه میزانی که دکتر گفته زیاد نبوده.مگر اینکه علاوه بر قرص ویتامین دی که می خورده.شربت ویتامین دیگه ا ...

بله فروگلوبین بهش میدم 

که دکتر دیگه تجویز کرده واسه کم خونیش